Στις 30 πιο «καυτές» έδρες του κόσμου το «Γ. Καραϊσκάκης» (vids)

Η έδρα του Ολυμπιακού το «Γ. Καραϊσκάκης» έχει συμπεριληφθεί στις 30 πιο «καυτές» έδρες του κόσμου. Ποια η θέση της έδρας του ΠΑΟΚ.

Στις 30 πιο «καυτές» έδρες του κόσμου το «Γ. Καραϊσκάκης» (vids)

Στις 30 πιο αφιλόξενες έδρες του κόσμου συμπεριλήφθηκε το "Γ. Καραϊσκάκης" σε αφιέρωμα που έκανε το France Football. Συγκεκριμένα το φαληρικό γήπεδο κατέλαβε την 8η θέση στο συγκεκριμένο θέμα, ενώ στη 19η συναντάμε την Τούμπα.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο αφιέρωμα το Μπομπονέρα της Μπόκα Τζούνιορς, το Άνφιλντ της Λίβερπουλ, το Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ της Ντόρτμουντ, το Μακαρανά του Ερυθρού Αστέρα και το Σέλτικ Παρκ της Σέλτικ είναι τα γήπεδα που συνθέτουν την πρώτη πεντάδα με τις πιο "καυτές" έδρες του κόσμου.

Έτσι το "Γ. Καραϊσκάκης" βρίσκεται στην 8η θέση της σχετικής κατάταξης, ενώ αρκετά πιο κάτω (19η) συναντάμε την Τούμπα. Από τις θέσεις 21 έως 30 συναντάμε ομάδες από την Ευρώπη κάτι που σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιο πάνω από αρκετά μεγάλα κλαμπ της Ηπείρου μας.

Οι Πειραιώτες έχουν αφήσει πίσω τους, Γαλατασαράι, Μπιλμπάο, Φενέρμπαχτσε, Νάπολι, Μαρσέιγ. Στη λίστα υπάρχει η Αλ Αχλί από την Αίγυπτο, η Ράζα Καζαμπλάνκα από το Μαρόκο, η Μουλούντια από την Αλγερία και Εσπεράνς από την Τυνησία.

Το Γεώργιος Καραϊσκάκης

Λα Μπομπονέρα

Σίγκναλ Ιντούνα Πάρκ

Άνφιλντ

Μαρακανά Βελιγραδίου