Η Σταντάρ θέλει τον Κάιπερς, αλλά ο Ολυμπιακός δεν βιάζεται

Οι Βέλγοι επιμένουν για πρόταση της Σταντάρ Λιέγης για τον Ούγκο Κάιπερς. Ποια η άποψη του Πέδρο Μαρτίνς για τον ποδοσφαιριστή.

Η Σταντάρ θέλει τον Κάιπερς, αλλά ο Ολυμπιακός δεν βιάζεται

Με τον Ούγκο Κάιπερς συνεχίζεται να ασχολείται ο Τύπος στο Βέλγιο. Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα η Σταντάρ Λιέγης βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον ποδοσφαιριστή προκειμένου να έρθει σε συμφωνία μαζί του και να τον εντάξει στο ρόστερ της.

Ο Βέλγος επιθετικός είχε παραχωρηθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Αζαξιό και οι συμπατριώτες του κάνουν λόγο για προσφορά ύψους 1,5 εκατ. ευρώ από την ομάδα της Λιέγης. Εδώ και λίγη ώρα υπάρχουν και νέα δημοσιεύματα για τον Κάιπερς.

Ο Ολυμπιακός έχει στο πλάνο του να πάρει τον νεαρό επιθετικό στον Ρέντη και να του δώσει μία ευκαιρία μέσα από προπονήσεις. Μάλιστα υπάρχει η πληροφορία ότι ο Κάιπερς θα είναι ο τρίτος φορ που θα έχει ο Ολυμπιακός στο ρόστερ του τη νέα σεζόν.

Όπως και να ‘χει οι Βέλγοι μπορεί να αναδεικνύουν το ενδιαφέρον της Σταντάρ για τον ποδοσφαιριστή, αλλά το σίγουρο είναι ότι στον Πειραιά δεν βιάζονται να δώσουν το «οκ» για να φύγει ο παίκτης από το μεγάλο λιμάνι.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δει τον Κάιπερς στην περσινή προετοιμασία και είναι γεγονός πως δεν είχε σχηματίσει αρνητική εντύπωση. Από την άλλη θεωρούσε πως το μεγάλο διάστημα αποχής από την αγωνιστική δράση τον είχε επηρεάσει και γι’ αυτό προτίμησε να πάει δανεικός. Η Σταντάρ μπορεί να θέλει τον Κάιπερς, αλλά στον Ολυμπιακό δεν πρόκειται για πάρουν βιαστική απόφαση.