Πέθανε ο προπονητής ποδοσφαίρου Παντελής Παπαδιώτης

Πέθανε σε ηλικία 61 ετών ο προπονητής ποδοσφαίρου Παντελής Παπαδιώτης.

Πέθανε ο προπονητής ποδοσφαίρου Παντελής Παπαδιώτης

Σε ηλικία 61 ετών πέθανε ο προπονητής ποδοσφαίρου Παντελής Παπαδιώτης.

Ο Παπαδιώτης, ο οποίος έπαιξε μπάλα στην ομάδα της Κέρκυρας, γεννήθηκε στον Ωρωπό Πρεβέζης, αλλά κατοικούσε μόνιμα στην Ηγουμενίτσα.

Ήταν εκπρόσωπος της Θεσπρωτίας και μέλος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ιωαννίνων.

Γεννήθηκε στις 25 Αυγούστου 1959. Με την προπονητική ξεκίνησε να ασχολείται πριν από 34 χρόνια.

Ξεκίνησε την καριέρα του σε ηλικία μόλις 27 ετών από τον πάγκο της Αναγέννησης Άρτας και στη συνέχεια δούλεψε στον Θεσπρωτό, στον Άρη Φιλιατών, στον Ναυπακτιακό Αστέρα, στον Αχέροντα Καναλακίου, στην ΑΕ Σπάρτης, στον Τηλυκράτη, στην Καστοριά, στον ΑΟ Παξών, στην ΑΕ Λευκίμμης, στον Αχιλλέα Νυμφών, στη Δόξα Ωρωπού και στον ΑΟ Κάβου Κέρκυρας.

Τον κόουτς Παπαδιώτη αποχαιρέτησε και ο επί σειρά ετών ανταποκριτής του «ΦΩΤΟΣ» στα Ιωάννινα, Βαγγέλης Γυφτόπουλος.

«Τον Παντελή Παπαδιώτη τον γνώρισα μέσω του Κώστα Κράβαρη στη δεκαετία του '80. Μου φάνηκε από την αρχή αξιόλογος άνθρωπος. Δεν έπεσα έξω, το διαπίστωσα στα μετέπειτα χρόνια που είχαμε αναπτύξει μια αμοιβαία εκτίμηση και φιλία.

Ο Παντελής αγαπούσε πολύ το ποδόσφαιρο και ήθελε από μικρός να γίνει προπονητής. Μέσω του Κράβαρη, παρακολούθησε και προπονήσεις του Γκμοχ, τον οποίο θαύμαζε. Ήταν ιδεολόγος στο ποδόσφαιρο.

Του δόθηκαν ευκαιρίες να βρει και άλλες δουλειές και παράλληλα να είναι και προπονητής, όπως κάνουν οι περισσότεροι. Όμως έμεινε επαγγελματίας προπονητής μέχρι το τέλος.

Με τα καλά και τα άσχημα που έχει αυτό το τόσο δύσκολο επάγγελμα. Ποτέ ο Παντελής δεν πούλησε αρχές και αξίες, ως άνθρωπος και προπονητής σε αυτόν τον περίεργο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ήταν κύριος με τα όλα του.

Γι' αυτό τον εκτιμούσα πάρα πολύ. Τον φιλοξένησα στην τηλεοπτική εκπομπή μου όταν ήταν προπονητής στον Θεσπρωτό, του πήρα πολλές συνεντεύξεις για το ''ΦΩΣ'' όλα αυτά τα χρόνια.

Ήταν καλός συνομιλητής, με άποψη, γνώσεις, εμπειρία. Δυστυχώς μας αποχαιρέτησε πολύ νωρίς και ξαφνικά.

Ο Θεός τον ήθελε δίπλα του, να κοουτσάρει στα γήπεδα του Παραδείσου. Καλό ταξίδι, Παντελή, θα μας μείνεις αξέχαστος. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ο Μεγαλοδύναμος να τους δώσει δύναμη και κουράγιο, για τον αβάσταχτο πόνο τους από το σκληρό χτύπημα της μοίρας».