«Ο Ολυμπιακός θέλει τον Γκραντέλ»

Οι Γάλλοι έβαλαν στο… κόλπο και τον Μαξ Γκραντέλ για την ενίσχυση των άκρων του Ολυμπιακού. Ο ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος από την Τουλούζ.

«Ο Ολυμπιακός θέλει τον Γκραντέλ»

Ένα ακόμα όνομα έχει έρχεται στο προσκήνιο και μάλιστα από τη γαλλική αγορά. Οι Πειραιώτες είναι γνωστό ότι ψάχνουν πολύ καλά τη Γαλλία κι αυτό διότι έχουν τις άκρες τους εκεί και μπορούν να βρουν ευκαιρίες.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Γαλλία ο Ολυμπιακός ασχολείται με τον Μαξ Γκραντέλ. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που ανήκει στην Τουλούζ και ο οποίος μένει ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι. Μάλλον οι συνθήκες αναγκάζουν τον παίκτη να πάρει… διαζύγιο με την ομάδα του.

Η συμφωνία που έχει κάνει μαζί της είναι να αποχωρήσει προκειμένου να μην την επιβαρύνει με το συμβόλαιο του μετά και τον υποβιβασμό της στη β' Γαλλίας. Ο Γκραντέλ δεν θα την ακολουθήσει και οι δύο πλευρές τα έχουν βρει προκειμένου να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Από τη στιγμή που ο Ιβοριανός μένει ελεύθερος είναι αρκετοί οι σύλλογοι που ασχολούνται μαζί του. Ο Ολυμπιακός είναι ένας από αυτούς που έχει βάλει στο… μάτι τον 32χρονο εξτρέμ. Σοβαρό ενδιαφέρον για τον παίκτη υπάρχει από τις ΗΠΑ, ενώ και η Λανς τον έχει στη λίστα. Ο Μαξ Γκραντέλ είναι διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού και μάλιστα έχει κάνει με το εθνόσημο στο στήθος 75 συμμετοχές με 12 συμμετοχές.

Στην καριέρα του έχει παίξει ποτέ εκτός Γαλλίας και Αγγλίας. Έχει αγωνιστεί σε Μπόρνμουθ, Λέστερ, Σεντ Ετιέν και Τουλούζ και μοιάζει να είναι μία περίπτωση που έχει μπει στη λίστα του Ολυμπιακού για την ενίσχυση των άκρων του.