«Θα κάνουμε το παν για Σολδάνο»

Αποφασιστικότητα στην Μπόκα Τζούνιορς να κρατήσει τον Φράνκο Σολδάνο

«Θα κάνουμε το παν για Σολδάνο»

Νέες δηλώσεις από στέλεχος της Μπόκα Τζούνιορς σχετικά με την επιθυμία του συλλόγου της Αργεντινής να κρατήσει τον Φράνκο Σολδάνο από τον Ολυμπιακό, με παράταση του δανεισμού του ή με αγορά.

Ο παλιός άσος του συλλόγου και νυν μέλος της γραμματείας της Μπόκα, Μαρσέλο Ντελγκάδο, τόνισε ότι το club είναι απολύτως ικανοποιημένο από την παρουσία του Σολδάνο και θα επιχειρήσει άμεσα να συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για την παραμονή του.

«Ο προπονητής μας έχει εισηγηθεί την παραμονή των τριών επιθετικών μας, του Κάρλος Τέβες, του Μάουρο Ζαράτε και του Φράνκο Σολδάνο. Με τον Τέβες θα μιλήσουμε για ανανέωση ενώ με τους άλλους δύο θα προσπαθήσουμε άμεσα να ολοκληρώσουμε τις συμφωνίες. Ο Σολδάνο είναι απαραίτητος για την ομάδα και θα κάνουμε το παν για να τον κρατήσουμε», δήλωσε ο Ντελγκάδο, ακολουθώντας όσα είχε πει και ο Χουάν Ρικέλμε σχετικά με την προσπάθεια της Μπόκα να διατηρήσει στο ρόστερ της τον Αργεντινό επιθετικό για τον οποίο ο Ολυμπιακός έχει βάλει τιμή πώλησης περίπου στα 5 εκατομμύρια ευρώ.