Ολυμπιακός: Προπόνηση στο «Γ. Καραϊσκάκης» - Τι δοκίμασε ο Μαρτίνς ενόψει ΠΑΟΚ!

Προπόνηση και δίτερμα στη φυσική τους έδρα, το «Γ. Καραϊσκάκης», έκαναν το Σάββατο (30/5) οι παίκτες του Ολυμπιακού. Πολύ κέφι από τους παίκτες, δύο γκολ ο Μασούρας, σούπερ Φορτούνης. Τι δοκίμασε ο Μαρτίνς ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (7/6).

Ολυμπιακός: Προπόνηση στο «Γ. Καραϊσκάκης» - Τι δοκίμασε ο Μαρτίνς ενόψει ΠΑΟΚ!

Οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν μετά από καιρό στη φυσική έδρα τους και το πρωί του Σαββάτου προπονήθηκαν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», μπαίνοντας ξανά στο γήπεδο όπου σύντομα θα επιστρέψουν και στην επίσημη δράση με τα παιχνίδια των πλέι οφ.

Ήταν μια ξεχωριστή μέρα για όλους, καθώς δόθηκε η δυνατότητα στην ομάδα να έχει ξανά επαφή με το γήπεδό της και ήταν ολοφάνερη η καλή διάθεση σε όλους, τόσο στον Πέδρο Μαρτίνς και στο επιτελείο όσο και στους ποδοσφαιριστές.

Στο δίτερμα ο Πορτογάλος τεχνικός δοκίμασε κάποια πράγματα για την ενδεκάδα της Τούμπας, με σχηματισμό 4-3-3, αλλά και με τον Φορτούνη στο δεύτερο ημίχρονο με τους βασικούς να κάνει τη διαφορά με τις μπαλιές του. Υπήρχε πολύ μεγάλο κέφι και αρκετές ωραίες ενέργειες. Αλλά και τέσσερα γκολ (τελικό αποτέλεσμα 3-1). Με δύο γκολ από τον Μασούρα, ένα από τον Καμαρά και ένα από τον Ραντζέλοβιτς.

Η αρχική ενδεκάδα των βασικών ήταν με Σα, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκα, Σεμέδο, Μπα, Γκιγιέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Βαλμπουενά, Μασούρα, Ελ Αραμπί. Και οι αντίπαλοι με Αλέν, Γκασπάρ, Παπαδόπουλο, Σισέ, Τοροσίδη, Καφού, Ξενιτίδη, Φορτούνη, Χριστοδουλόπουλο, Μπρούνο, Χασάν.

Στο δεύτερο μέρος ο Φορτούνης πήρε τη θέση του Μασούρα. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έδωσε δύο ασίστ, ενώ ο Μασούρας σκόραρε και για τις δύο ομάδες. Προς το τέλος του φιλικού έγινε και δοκιμή με δίδυμο Ελ Αραμπί, Χασάν και Φορτούνη με Ραντζέλοβιτς στα άκρα.

Ο Μαρτίνς έδωσε στους παίκτες ρεπό για την Κυριακή και από τη Δευτέρα θα μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία για την επανέναρξη και το ντέρμπι της 7ης Ιουνίου στην Τούμπα.