Τσόρι Ντομίνγκες: «Έγινε δύσκολη η δουλειά μου»

Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε λόγω της πανδημίας, αφού δεν μπορούσε να ταξιδέψει για να τσεκάρει ποδοσφαιριστές.

Τσόρι Ντομίνγκες: «Έγινε δύσκολη η δουλειά μου»

Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες είναι ένας από τους σκάουτερ του Ολυμπιακού, ένας άνθρωπος που παρακολουθεί παιχνίδια ανά τον κόσμο και τσεκάρει ποδοσφαιριστές. Η Ισπανία και η Αργεντινή είναι οι βασικές χώρες στις οποίες κινείται ο Τσόρι, ο οποίος περνάει από κόσκινο τα πάντα.

Αυτό το διάστημα λόγω της πανδημίας η δουλειά του Ντομίνγκες περιορίστηκε. Δεν μπορούσε φυσικά να ταξιδέψει, αφού τα σύνορα είχαν κλείσει σε όλο τον κόσμο, ενώ το πιο βασικό ήταν πως δεν υπήρχε αγωνιστική δράση, αφού τα πάντα είχαν διακοπεί εξαιτίας του κορονοϊού.

Και για τον Τσόρι τα πράγματα ήταν αρκετά δύσκολα αυτή την περίοδο και μάλιστα εξηγεί ο ίδιος: «Η πανδημία έκανε τα πράγματα πολύ δύσκολα για μένα, διότι δεν μπορώ να ταξιδέψω. Η δουλειά μου είναι να ταξιδεύω και να παρακολουθώ παιχνίδια για να βρίσκω ποδοσφαιριστές. Παράλληλα κάνω την αναφορά μου από αυτά που έχω δει», είπε ο Τσόρι, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα δεν μπόρεσε να κάνει τη δουλειά του.