ΑΕΚ: Χαμόγελα και... γκολ για τον Ολιβέιρα

Σε καλή κατάσταση έχει επιστρέψει στις προπονήσεις της ΑΕΚ ο Νέλσον Ολιβέιρα, με τους «κιτρινόμαυρους» να αισιοδοξούν για τη συμμετοχή του στα επερχόμενα play-offs της Super League.

ΑΕΚ: Χαμόγελα και... γκολ για τον Ολιβέιρα

Θετικά είναι τα... μαντάτα στην ΑΕΚ για την περίπτωση του Νέλσον Ολιβέιρα, με τον Πορτογάλο να έχει επιστρέψει δριμύτερος στον κανονικό ρυθμό προπόνησης μαζί με τους συμπαίκτες του.

Ο έμπειρος στράικερ έχει ταλαιπωρηθεί επανειλημμένα από ένα πρόβλημα στους κοιλιακούς προσαγωγής, εξαιτίας του οποίου ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα για αρκετές εβδομάδες.

Τις τελευταίες μέρες, πάντως, ο Ολιβέιρα γυμνάζεται σε φουλ ρυθμό και μάλιστα επανέκτησε την επαφή του με τα δίχτυα, καθώς σκόραρε στο σύντομο δίτερμα που πραγματοποιήθηκε.

Στην ΑΕΚ αισιοδοξούν ότι ο έμπειρος φορ θα είναι σε θέση να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στα παιχνίδια που ακολουθούν, δεδομένου ότι ακολούθησε κατά γράμμα το ατομικό πρόγραμμα που του είχε δοθεί τις προηγούμενες εβδομάδες και έχει επιστρέψει σε πολύ καλή κατάσταση.

Για να φανεί, βεβαίως, αν ο Μάσιμο Καρέρα θα μπορεί να υπολογίζει στα πλάνα του τον έμπειρο στράικερ, θα πρέπει να περιμένει τις προπονήσεις όλης της εβδομάδας.

Εφόσον ο Ολιβέιρα δεν νιώσει εκ νέου ενοχλήσεις, τότε ο Ιταλός θα τον συμπεριλάβει στα πλάνα του για τα επίσημα ματς που ακολουθούν.