Τσόρι Ντομίνγκες: «Ήταν η χειρότερη Γιορτή του Πατέρα» (vid)

Ο σπουδαίος Αργεντινός Τσόρι Ντομίνγκες, ο οποίος αγαπήθηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού, μίλησε στην πατρίδα του για τη σεζόν 2011-12 όπου βοήθησε τη Ρίβερ Πλέιτ να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία.

Τσόρι Ντομίνγκες: «Ήταν η χειρότερη Γιορτή του Πατέρα» (vid)

Στη σεζόν 2011-12, όπου η Ρίβερ Πλέιτ αγωνιζόταν στην β’ κατηγορία της Αργεντινής, αναφέρθηκε ο Τσόρι Ντομίνγκες.

Ο Αργεντινός άσος, ο οποίος πέρασε με επιτυχία από τον Ολυμπιακό και αγαπήθηκε από τους φίλους της ομάδας του Πειραιά, μίλησε μάλιστα για χειρότερη όπως είπε ο ίδιος ημέρα όπου ήταν η γιορτή του πατέρα.

«Πάντα λέω πως δεν είναι εύκολο για τον καθένα να φορά τη φανέλα της Ρίβερ Πλέιτ. Μπορεί να είναι ένα όνειρο για αρκετούς αλλά δεν είναι εύκολο να αναλαμβάνεις την ευθύνη σε έναν τέτοιο σύλλογο, με αυτή την ιστορία.

Αισθάνομαι πως όταν γυρίσαμε με τον Καβενάγκι, κάναμε πράγματα σωστά στην ομάδα. Ήμασταν ένα γκρουπ εξαιρετικό, που βάλαμε μπροστά τα στήθη μας για να μπορέσει η ομάδα να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία και ο στόχος επετεύχθη.

Υπήρξαν και αρνητικά σχόλια για εμένα όταν έχασα το πέναλτι με την Πατρονάτο. Λες και το έκανε σκόπιμα. Την επόμενη μέρα ήταν η Γιορτή του Πατέρα και ήταν η χειρότερη που είχα στη ζωή μου. Η αλήθεια είναι πως υπήρχαν δύσκολες στιγμές αλλά έμενα πάντα να κοιτάζω με προσήλωση τον στόχο που δεν ήταν άλλος από την άνοδο.

Όταν επιτεύχθηκε ο στόχος, ήταν μια ανακούφιση για το προπονητικό επιτελείο, τους παίκτες, το κλαμπ και τους οπαδούς. Σε κάθε πόλη που πήγαμε υπήρχαν άνθρωποι που μας υποστήριζαν με θέρμη. Αυτό είναι κάτι που πάντα θα θυμάμαι» τόνισε χαρακτηριστικά για τη σεζόν 2011-12 ο Τσόρι Ντομίνγκες.

Δείτε στιγμιότυπα από την αναμέτρηση της Ρίβερ με αντίπαλο την Πατρονάτο και το χαμένο πέναλτι του Αργεντινού στα τελευταία λεπτά