Ενημέρωση CAS στον Ολυμπιακό, «φωνές» ΠΑΟΚ

Πλήρης ενημέρωση από το CAS στον Ολυμπιακό για τις προσφυγές. Ακόμη και για τις επιστολές διαμαρτυρίας του ΠΑΟΚ για τη συνεκδίκαση.

Ενημέρωση CAS στον Ολυμπιακό, «φωνές» ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ έχουν προσφύγει ως γνωστόν στο CAS για το θέμα της πολυϊδιοκτησίας (με διαφορετικό σκοπό φυσικά ο καθένας σχετικά με τις ποινές που έχουν επιβληθεί στον Δικέφαλο του Βορρά), με το ανώτατο αθλητικό δικαστήριο της Λοζάνης να εξετάζει αυτή την περίοδο τα υπομνήματα που λαμβάνει από τις δύο ΠΑΕ.

Επειδή ακούγονται διάφορα τις τελευταίες ώρες, αυτό που ισχύει σε ό,τι αφορά την ενημέρωση που υπάρχει από το CAS προς τον Ολυμπιακό είναι ότι το νομικό επιτελείο της πειραϊκής ΠΑΕ έχει στα χέρια του όλα τα έγγραφα της προσφυγής του ΠΑΟΚ, πέραν φυσικά του υπομνήματος που έχει στείλει η ομάδα της Θεσσαλονίκης για διευκρινήσεις που έχουν ζητηθεί επί της προσφυγής.

Στον Ολυμπιακό θα ενημερωθούν φυσικά και για το υπόμνημα, όπως έχουν ήδη ενημερωθεί επισήμως και για τις επιστολές διαμαρτυρίας που έχουν αποσταλεί από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο CAS για το γεγονός ότι αποφασίστηκε συνεκδίκαση των προσφυγών των δύο πλευρών. Κάτι που δεν επιθυμούσε φυσικά η πλευρά των Θεσσαλονικέων και είχε κάνει κάθε προσπάθεια για να το αποφύγει.

Οι προσφυγές είναι άγνωστο πότε θα συνεκδικαστούν, αφού δεν υπάρχει ακόμη σχετική απόφαση από το Δικαστήριο της Λοζάνης.