Ο Ολυμπιακός παίρνει στον Ρέντη τον Νίκολιτς

Ο Νεμάνια Νίκολιτς που ανήκει στον Ολυμπιακό και είναι δανεικός θα επιστρέψει στον Ρέντη. Το σχέδιο για τον νεαρό Βόσνιο όπως το έγραψε το «ΦΩΣ».

Ο Ολυμπιακός παίρνει στον Ρέντη τον Νίκολιτς

Τη… δεξαμενή των δανεικών σκοπεύουν να εκμεταλλευτούν στον Ολυμπιακό και φυσικά εξετάζουν κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Μία από αυτές είναι ο Νεμάνια Νίκολιτς, ο οποίος έχει αποκτηθεί από τους Πειραιώτες έχει παραχωρηθεί δανεικός στην Μλάντοστ στη Βοσνία. Με τη φανέλα της έχει κάνει οκτώ συμμετοχές στο πρωτάθλημα εκ των οποίων οι επτά ολόκληρα ενενηντάλεπτα, ενώ έχει παίξει και δύο ματς στο Κύπελλο της Βοσνίας.

Ο Νίκολιτς είναι 19 ετών και στον Ολυμπιακό προχώρησαν στην απόκτηση του θεωρώντας ότι πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό ταλέντο και έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να εξελιχθεί και να γίνει ακόμη καλύτερος. Οι Πειραιώτες σκοπεύουν να τον πάρουν πίσω τον νεαρό Βόσνιο δεξιό μπακ και να του δώσουν την ευκαιρία.

Ποιο είναι το σχέδιο για τον πιτσιρικά; Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού έχει ανάγκη από δεξί μπακ και ο Νίκολιτς αναμένεται να συμμετάσχει στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας. Αυτή τη στιγμή, ωστόσο το σχέδιο των Πειραιωτών θέλει τον μικρό να γυρίζει στον Ρέντη και να εντάσσεται στην Κ19 του Ολυμπιακού. Στο λιμάνι έχουν μελετήσει πολύ καλά την περίπτωση του και έχουν καταλήξει ότι είναι ένας παίκτης που πράγματι έχει προσόντα και αξίζει να πάρει ευκαιρίες.

Με την ομάδα Νέων θα πάρει πολλά παιχνίδια και παράλληλα θα έχει την ευκαιρία να προπονείται και με τους άνδρες. Παράλληλα και ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει τον ποδοσφαιριστή κοντά του και θα τον παρακολουθεί ακόμη καλύτερα. Έτσι από το να αναζητούν έναν ποδοσφαιριστή στο εξωτερικό για να ενισχύσει το δεξί άκρο της ομάδας Νέων κρίθηκε προτιμότερο να δοθεί ευκαιρία σε ένα παιδί στο οποίο έχει επενδύσει ο Ολυμπιακός και είναι δικός του ποδοσφαιριστής. Για τον Νίκολιτς αυτή τη στιγμή μοιάζει να είναι ειλημμένη απόφαση η επιστροφή του στον Ρέντη εκτός αν υπάρξει κάποια ανατροπή.