Ανόρθωση: «Βράζουν» με την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος

Στην Ανόρθωση είναι πυρ και μανία με την απόφαση της Κυπριακής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας να διακόψει οριστικά το πρωτάθλημα. Προσφυγή στην UEFA ετοιμάζει η διοίκηση, τι λέει ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Ανόρθωση: «Βράζουν» με την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος

Στην Ανόρθωση είναι πυρ και μανία με την απόφαση της Κυπριακής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας να διακόψει οριστικά το πρωτάθλημα. Προσφυγή στην UEFA ετοιμάζει η διοίκηση ενώ έξαλλος είναι και ο τεχνικός της ομάδας, Τιμούρ Κετσπάγια.

Μάλιστα ο γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ανόρθωσης, Γιάννος Κωνσταντίνου, μετέφερε την αγανάκτηση του προπονητή του Συλλόγου, Τιμούρ Κετσπάγια:

«Είναι καταβεβλημένος, αισθάνεται ότι του πήρε κάποιος το πρωτάθλημα από τα χέρια του. Ο Τιμούρ ήθελε να παίξει. Πίστευε πως η Ανόρθωση από την πρώτη θέση που ήταν θα διεκδικούσε το πρωτάθλημα και είναι εύλογη η πικρία του».

Θυμίζουμε πως, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Κύπρου, αποφάσισε την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος, χωρίς να αναδειχθεί πρωταθλητής.

Η Ομόνοια, που υπερτερεί στην ισοβαθμία στα 22 ματς που διεξήχθησαν μέχρι την αναστολή της αγωνιστικής δραστηριότητας αντί της Ανόρθωσης θα παίξει στα προκριματικά του Champions League!

Η Ανόρθωση, μαζί με το ΑΠΟΕΛ και τον Απόλλωνα θα συμμετέχουν στα προκριματικά του Europa League.

Σύμφωνα με την απόφαση της ΚΟΠ δεν θα υπάρξει υποβιβασμός, ενώ θα ανέβουν οι δυο πρώτες ομάδες της δεύτερης κατηγορίας (Ερμής και Καρμιώτισσα).