Ο Γεωργάτος και το ιστορικό πούλμαν του Ολυμπιακού (pic)

Μία ανάρτηση του Γρηγόρη Γεωργάτου ξύπνησε μνήμες στους οπαδούς του Ολυμπιακού και αφορμή ήταν το παλιό πούλμαν που χρησιμοποιούσε ο σύλλογος.

Ο Γεωργάτος και το ιστορικό πούλμαν του Ολυμπιακού (pic)

Οι εποχές αλλάζουν και μαζί τους και το ποδόσφαιρο. Ωστόσο υπάρχουν και κάποια πράγματα που μένουν βαθιά χαραγμένα στη μνήμη των οπαδών και όχι μόνο.

Κάποια που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία σε έναν σύλλογο. Έτσι και στον Ολυμπιακό τη δική του ιστορία είχε γράψει και το παλιό του πούλμαν. Επί εποχής Κοσκωτά το είχε αποκτήσει η ομάδα του Πειραιά και ήταν το πιο εντυπωσιακό στη χώρα.

Πρόκειται για ένα διώροφο πούλμαν πολύ επιβλητικό. Αυτό έχει δώσει τη θέση του στο τωρινό, αλλά παραμένει στον Ρέντη. Βρίσκεται εκεί για να θυμίζει σε όλους πως υπήρξε μέρος της ιστορίας του Ολυμπιακού.

Ο Γρηγόρης Γεωργάτος είναι ο υπεύθυνος που θυμηθήκαμε ξανά το παλιό πούλμαν του Ολυμπιακού. Ο παλιός άσος των Πειραιωτών ανάρτησε μία φωτογραφία από το ιστορικό όχημα του συλλόγου και έγραψε: «Ίσως το ποιο όμορφο λεωφορείο μέσα κ έξω, yes or no?». Φυσικά έγινε χαμός από σχόλια από φίλους του Ολυμπιακού.

Δείτε την ανάρτηση του Γρηγόρη Γεωργάτου…