«Η Ζαμαλέκ δεν πουλάει τον Μπενσαρκί»

Δημοσιεύματα στην Αίγυπτο αναφέρουν ότι οριστικά η Ζαμαλέκ αποφάσισε πως δεν παραχωρεί σε κανέναν τον Ασράφ Μπενσαρκί παρά τις προτάσεις που υπάρχουν.

«Η Ζαμαλέκ δεν πουλάει τον Μπενσαρκί»

Ο Ασράφ Μπενσαρκί είναι ένα από τα ονόματα που ενεπλάκησαν με το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Ο Μαροκινός εξτρέμ μπήκε στη ζωή των Πειραιωτών κυρίως από δημοσιεύματα στο εξωτερικό και επί της ουσίας εκείνο που φαινόταν από την πρώτη στιγμή ήταν ότι ο Ολυμπιακός δεν ασχολούνταν σοβαρά με την περίπτωση του.

Για τον Μπενσαρκί υπάρχει έντονο και σοβαρό ενδιαφέρον από την Τουρκία και συγκεκριμένα από την Τραμπζονσπόρ. Και οι Τούρκοι και οι Αιγύπτιοι έφερναν την Τραμπζονσπόρ πολύ κοντά στην απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Πάντως από τη Ζαμαλέκ εκείνο που προέκυπτε ήταν ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει ασχοληθεί σοβαρά με τον ποδοσφαιριστή, ενώ πλέον οι Αιγύπτιοι δεν είναι διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν.

Τι τελευταίες ώρες υπάρχουν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία η Ζαμαλέκ έχει αποφασίσει οριστικά να μην πουλήσει τον παίκτη. «Υπάρχουν προτάσεις από ευρωπαϊκές ομάδες και με την Τραμπζονσπόρ να δείχνει πιο σοβαρό ενδιαφέρον, αλλά η Ζαμαλέκ δεν συζητάει για πώληση του Μπενσαρκί», αναφέρουν τα δημοσιεύματα.

Όσο περνάνε οι ημέρες στην Αίγυπτο τόσο στυλώνουν τα πόδια για τον ποδοσφαιριστή. Η αλήθεια είναι πως ο Ολυμπιακός δεν ανακατεύτηκε σοβαρά με αυτή την υπόθεση και περισσότερο ήταν σενάρια που προήλθαν από το εξωτερικό.