Ο Γιόχανσον επέστρεψε στην Γκέτεμποργκ (vid)

Ο πρώην μέσος της ΑΕΚ Γιάκομπ Γιόχανσον έμεινε ελεύθερος από τη Ρεν, παρόλα αυτά βρήκε το νέο ποδοσφαιρικό σταθμό της καριέρας του καθώς θα συνεχίσει στην Γκέτεμποργκ. 

Ο Γιόχανσον επέστρεψε στην Γκέτεμποργκ (vid)

Με τα χρώματα της Γκέτεμποργκ θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής ο Γιάκομπ Γιόχανσον. Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ που έμεινε ελεύθερος από τη Ρεν και υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα, επιστρέφει σε... γνώριμα λημέρια καθώς είχε παίξει και κατά το παρελθόν στην Γκέτεμποργκ.

Ο Γιόχανσον, που είχε αγωνιστεί για 7,5 χρόνια στην Γκέτεμποργκ πριν αποκτηθεί από την ΑΕΚ, δήλωσε για την επιστροφή του στην σουηδική ομάδα: «Αισθάνομαι εξαιρετικά που γύρισα σπίτι στους γαλανόλευκους.

Αν και συνέβησαν πολλά στον σύλλογο τα χρόνια που αγωνιζόμουν στο εξωτερικό, αισθάνομαι σαν να γυρίζω σπίτι. Η αποθεραπεία μου πηγαίνει σύμφωνα με το πλάνο. Τώρα βέβαια θέλω να γνωρίσω την ομάδα και να αρχίσω τη δουλειά».

Να σημειωθεί, ότι ο Σουηδός άσος, θα είναι συμπαίκτης στην Γκέτεμποργκ και με άλλον ένα πρώην «κιτρινόμαυρο», τον Γιάννη Ανέστη, που επίσης αγωνίζεται στη σουηδική ομάδα.