«Πλακώθηκαν» και στο instagram Ντιόγκο και Γκαρσία (pic)

Η κόντρα του Ντιόγκο με τον Πάμπλο Γκαρσία δεν έχει κοπάσει κι ας έχουν περάσει 12 χρόνια από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ. Αυτή συνεχίστηκε διαδικτυακά με τρομερές ατάκες.

«Πλακώθηκαν» και στο instagram  Ντιόγκο και Γκαρσία (pic)

Ο Πάμπλο Γκαρσία με την πρώτη ευκαιρία φροντίζει να προκαλεί στα social media ποστάροντας τη φωτογραφία που είχε χτυπήσει τον Ντιόγκο. Ο προπονητής της ομάδας Νέων του ΠΑΟΚ θυμάται το χτύπημα στον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού, αλλά η κόντρα των δύο ανδρών δεν έχει κοπάσει από τότε.

Όλα ξεκίνησαν σε ένα παιχνίδια του 2008 ανάμεσα σε Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη. Ο Ντιόγκο είχε χτυπήσει τον Γκαρσία πάνω σε μία φάση και στη συνέχεια σε μία στιγμή αναταραχής ο Ουρουγουανός "απάντησε".

Η κόντρα τους συνεχίστηκε και διαδικτυακά με τον Ντιόγκο να απαντάει στον Γκαρσία και να του γράφει: «Πάμπλο, πες τους οπαδούς του ΠΑΟΚ για τα δυο δόντια που σου έβγαλα και τους τίτλους που εγώ κέρδισα και εσύ όχι».

Ο προπονητής της ομάδας Νέων του ΠΑΟΚ από την πλευρά του τόνισε: «Βραζιλιάνε ξέρεις πολύ καλά ότι αυτά τα κύπελλα είναι βρώμικα. Και σε χτύπησα σαν άντρας, όχι από πίσω σαν κότα. Όποτε θες, ακόμα βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη».