Κουλούρης: Προσφορά 2.000 μάσκες στον Δήμο Σκύδρας!

Ο Ευθύμης Κουλούρης πρόσφερε 2.00 μάσκες και υγειονομικό υλικό στον Δήμο Σκύδρας. Μέσω ανακοίνωσης, ευχαρίστησε η δήμαρχος κ. Ιγνατιάδου

Κουλούρης: Προσφορά 2.000 μάσκες στον Δήμο Σκύδρας!

Σε μία αξιέπαινη κίνηση προχώρησε ο Ευθύμης Κουλούρης, καθώς προσέφερε υγειονομικό υλικό για τις ανάγκες του Δήμου Σκύδρας.

Ο Έλληνας επιθετικός της Τουλούζ, την Πέμπτη (7/5) έκανε δωρεά δύο κιβώτια με 2.000 υγειονομικές μάσκες προστασίας προσώπου

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Ο Δήμος Σκύδρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση της ανακοίνωσης μιας ακόμη ευγενικής συνεισφοράς συμπολίτη μας στον αγώνα της αντιμετώπισης της πανδημικής κρίσης.

Η Δήμαρχος εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίησή της για την επίσκεψη και την ευγενική προσφορά του νεαρού συμπολίτη μας ο οποίος μας κάνει περήφανους με τις σημαντικές διακρίσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα, στην εθνική ομάδα και στο εξωτερικό.

Η ενέργεια του αυτή, επεσήμανε η Δήμαρχος, αντικατοπτρίζει κι αποδεικνύει την κοινωνική ευαισθησία και την αλληλεγγύη της νεολαίας μας και ταυτόχρονα μας κάνει δικαιωματικά κι έμπρακτα να νιώθουμε όλοι μας υπερήφανοι κι αισιόδοξοι.

Η Δήμαρχος, αφού ευχαρίστησε τον Ευθύμη Κουλούρη και τον πατέρα του που ήταν παρών, του ευχήθηκε υγεία, δύναμη και να συνεχίσει και να διευρύνει την εύστοχη κι επιτυχημένη του πορεία.