Παράδειγμα το Futsal για τη Super League

Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου Σάλας διέκοψε τα πρωταθλήματα και έδωσε τον τίτλο στην ΑΕΚ.

Παράδειγμα το Futsal για τη Super League

Οι ποδοσφαιρικές ομάδες έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις, αλλά ακόμη δεν έχει καθοριστεί η ημερομηνία που θα γίνει η σέντρα του πρωταθλήματος. Κανείς δεν ξέρει πότε θα συνεχιστεί η Super League που διακόπηκε λόγω του κορονοϊού.

Σε περίπτωση που δεν συνεχιστεί το πρωτάθλημα και διακοπεί τότε έχει ανοίξει μεγάλη κουβέντα αν θα υπάρξει πρωταθλητής ή όχι. Η Πανελλήνια Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλας έδειξε το δρόμο και στη Super League.

Συγκεκριμένα αποφάσισε να διακόψει τα φετινά πρωταθλήματα, διότι εκτίμησε πως δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις να συνεχιστούν. Ανέδειξε, ωστόσο πρωταθλητή δίνοντας τον τίτλο στην ΑΕΚ, παρά το γεγονός ότι η σεζόν δεν ολοκληρώθηκε.

Οι "κιτρινόμαυροι" βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με τέσσερις βαθμούς διαφορά και ήταν το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Το Futsal, λοιπόν, έδειξε το δρόμο και στη Super League στην οποία μάλιστα τα δεδομένα είναι εντελώς διαφορετικά.

Στη Super League έχει ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό να είναι επτά βαθμούς μπροστά από τον ΠΑΟΚ συν επτά βαθμοί που αφαιρέθηκαν από τους Θεσσαλονικείς. Η διαφορά είναι πολύ μεγάλη ενόψει των play off και σε περίπτωση διακοπής του πρωταθλήματος θα σημάνει τη στέψη του Ολυμπιακού.