Μώραλης για τη βεβήλωση του μνημείου της Θύρας 7: «Δεν έχουν καμία θέση στον αθλητισμό αυτοί...»»

Την λύπη και την αγανάκτησή του για την βεβήλωση του μνημείου της Θύρας 7 από αγνώστους εξέφρασε ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης. 

Μώραλης για τη βεβήλωση του μνημείου της Θύρας 7: «Δεν έχουν καμία θέση στον αθλητισμό αυτοί...»»

Το μνημείο των «Θυμάτων της Θύρας 7» το οποίο βρίσκεται απέναντι από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» βεβηλώθηκε από αγνώστους οι οποίοι δεν σεβάστηκαν τους νεκρούς και προχώρησαν σε καταστροφές σε ένα κάγκελο της σιδερένιας πόρτας, ενώ παράλληλα αφαίρεσαν και πήραν την ερυθρόλευκη φανέλα με το «21» που συμβολίζει τον αριθμό των θυμάτων.

Άγνωστοι κατέστρεψαν μέρος του μνημείου «Θυμάτων της Θύρας 7»

Από την μεριά του ο Γιάννης Μώραλης πήρε θέση για το συγκεκριμένο συμβάν με τον Δήμαρχο Πειραιά να τονίζει πως πρόκεται για μία ενέργεια που δείχνει ασέβεια απέναντι στους νεκρούς και τις οικογένειές των θυμάτων, ενώ παράλληλα τόνισε πως ελπίζει οι δράστες να βρεθούν άμεσα.

«Θα ήθελα να εκφράσω τη λύπη και την αγανάκτησή μου για τη βεβήλωση του μνημείου του Δήμου Πειραιά για τα θύματα της Θύρας 7. Πρόκειται για μια απαράδεκτη ενέργεια σε έναν χώρο τιμής και μνήμης για ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους, παρακολουθώντας την αγαπημένη τους ομάδα, αλλά και σε οποιοδήποτε μνημείο κι αν γινόταν.

«Η πράξη αυτή δείχνει ασέβεια απέναντι στους νεκρούς και τις οικογένειές τους. Αυτοί που το έκαναν δεν έχουν καμία θέση στον αθλητισμό, καμία θέση στα γήπεδα μας και αποτελούν ντροπή για το σύνολο του φίλαθλου κόσμου. Ελπίζω ότι οι δράστες θα βρεθούν σύντομα και θα οδηγηθούν στην Ελληνική Δικαιοσύνη», αναφέρει στη δήλωσή του ο Γιάννης Μώραλης.