Άνοιγμα του Ολυμπιακού στην αμερικανική αγορά

Το δίκτυο των σχολών του Ολυμπιακού μεγαλώνει συνεχώς και τις επόμενες ημέρες ανακοινώνεται η δημιουργία σχολής στο Τορόντο.

Άνοιγμα του Ολυμπιακού στην αμερικανική αγορά

Ο Ολυμπιακός έχει δημιουργήσει ένα πολύ μεγάλο δίκτυο σχολών στην Ελλάδα, ενώ πλέον ανοίγεται και σε αρκετές χώρες του εξωτερικού. Οι Πειραιώτες μάλιστα είναι έτοιμοι να κάνουν άνοιγμα στην αγορά της Αμερικής, την οποία φυσικά και θεωρούν πολύ σημαντική.

Είναι απαραίτητο για τους «ερυθρόλευκους» να έχουν ένα δίκτυο στην Αμερική και να μπορούν και από εκεί να αντλούν ταλέντα. Οι Πειραιώτες τα έχουν λοιπόν όλα έτοιμα προκειμένου να ανοίξουν μία σχολή στο Τορόντο.

Για τον Ολυμπιακό είναι πολύ σημαντική η ύπαρξη της σχολής και συγκεκριμένα έχουν συμφωνήσει με το κλαμπ Olympic Flame, το οποίο έχει δημιουργηθεί από Έλληνες, τους αδερφούς Γρίμπιλα.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται και οι ανακοινώσεις από τον Ολυμπιακό για τη δημιουργία της σχολής στο Τορόντο, που θεωρείται πολύ σημαντικό για την ομάδα του Πειραιά, αφού έτσι κάνουν άνοιγμα και στην αγορά της Αμερικής. Ήδη δημιουργείται και το σάιτ της νέας σχολής και αναμένονται οι ανακοινώσεις από την πειραϊκή ΠΑΕ.