Ελ Αραμπί: «Έχω κάνει θυσίες για να παίξω κόντρα στους κορυφαίους»

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί μίλησε στους Ισπανούς για την Γρανάδα, τον Ολυμπιακό, τον κορονοϊό και τις θυσίες που έχει κάνει για να φτάσει στο σημείο να αγωνιστεί και να σκοράρει με τα ερυθρόλευκα στο Champions & Europa League, απέναντι στις κορυφαίες ομάδες!

Ελ Αραμπί: «Έχω κάνει θυσίες για να παίξω κόντρα στους κορυφαίους»

Oι δηλώσεις του στο Canal Sur Radio:

Για την Γρανάδα και το γεγονός ότι παραμένει πρώτος σκόρερ της ομάδας στην Primera Division (44 γκολ): «Η Γρανάδα μου έδωσε πολλές ευκαιρίες και έχω πολλά συναισθήματα. Η καρδιά μου είναι εκεί. Πέρασα τέσσερα χρόνια με πολύ καλούς ανθρώπους. Όποτε μπορώ, βλέπω τους αγώνες της. Ξέρω ότι φέτος έχουν μια καλή ομάδα και ότι έχουν αγωνιστεί καλά στο Κύπελλο. Ελπίζω ότι η σεζόν θα τελειώσει καλά, παρά τον κορονοϊό. Η δύναμη της Γρανάδα είναι η ομάδα. Έχει νέους παίκτες που θέλουν πάντα να τα δίνουν όλα στα παιχνίδια τους.

Με κάνει ευτυχισμένο ότι παραμένω πρώτος σκόρερ της ομάδας. Είναι καλό να αφήσω το όνομά μου εκεί. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες που με βοήθησαν να πετύχω γκολ σε αυτά τα τέσσερα χρόνια"

Για τις προκλήσεις με τον Ολυμπιακό: "Είμαι χαρούμενος γιατί επέστρεψα στην Ευρώπη και με τον σύλλογο μου, τον Ολυμπιακό, αγωνίστηκα στο Champions League και το Europa, ενώ είμαστε πρώτοι στο πρωτάθλημα. Ποτέ δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον, αλλά θα ήθελα να επιστρέψω εκεί. Όταν πήγα στο Κατάρ, όλοι πιστέψαμε ότι η καριέρα μου θα τελείωνε εκεί, αλλά έχω κάνει πολλές θυσίες για να παίξω στο Champions και Europa League για πρώτη φορά. Nα παίξω ενάντια στους καλύτερους και να σκοράρουν σε βάρος σπουδαίων ομάδων".

Για την κατάσταση στην Ελλάδα, επί εποχής κορονοϊού: "Στην Ελλάδα υπάρχουν λιγότεροι άνθρωποι από ό,τι στην Ισπανία ή τη Γαλλία και το υπουργείο ανακοίνωσε ότι την επόμενη εβδομάδα θα μπορέσουμε να ξεκινήσουμε την προπόνηση, μετά περιορισμένο ενός μηνός", δήλωσε ο Ελ Αραμπί, ο οποίος από το σπίτι βοηθά τα παιδιά του με τα σχολικά μαθήματα, χωρίς να έχει παραμελήσει την σωματική άσκηση για «να ξεκινήσει καλά η προπόνηση με την ομάδα».