«Όλοι τρελοί για Τσιμίκα!»

Επιστρέφουν δυναμικά στα ρεπορτάζ για Τσιμίκα οι Ιταλοί. Κάνουν λόγο για μάχη Ίντερ, Νάπολι, Τορίνο, Λάτσιο. Αλλά...

«Όλοι τρελοί για Τσιμίκα!»

Στην Ιταλία ξέρουν καλά ότι ο Ολυμπιακός ζητάει 25 εκατομμύρια ως βάση για να πουλήσει τον Κώστα Τσιμίκα, αλλά δεν το... βάζουν κάτω. Τουλάχιστον όσον αφορά στα δημοσιεύματα, διότι στην πραγματικότητα για καμία ιταλική ομάδα δεν είναι εύκολο να φτάσει στο ύψος των απαιτήσεων που έχει ο Ολυμπιακός για τον διεθνή μπακ.

Την Κυριακή (3/5) υπήρξαν ρεπορτάζ σύμφωνα με τα οποία τέσσερις ιταλικές ομάδες έχουν τρελαθεί με τον Τσιμίκα και δίνουν μάχη για την απόκτησή του. Η Ιντερ, η Νάπολι, η Λάτσιο και η Τορίνο. Προσθέτουν μάλιστα και το ενδιαφέρον από το εξωτερικό. Από Λέστερ, Γαλατά και Λοκομοτίβ Μόσχας.

Δεν έχει αλλάξει, πάντως, κάτι. Αυτή τη στιγμή παραμένει σε ισχύ ότι εάν κάποια ομάδα θα μπορούσε να διαπραγματευτεί σε σοβαρή βάση με τον Ολυμπιακό για τον 24χρονο ποδοσφαιριστή, θα μπορούσε να είναι μόνον αγγλική. Με βάση τις οικονομικές δυνατότητες που υπάρχουν σε συλλόγους της Premier League. Και το ενδιαφέρον της Λέστερ είναι πράγματι σοβαρό.

Το τι θα συμβεί αργότερα και αν οι Ιταλοί θα επιχειρήσουν να κάνουν υπέρβαση για τον Τσιμίκα που σίγουρα αποτελεί το πιο hot μεταγραφικό όνομα αυτή την περίοδο για το Καμπιονάτο, δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Αλλά αυτή τη στιγμή, το μόνο βέβαιο είναι ότι προβάδισμα σε σχέση με ενδεχόμενο έμπρακτο ενδιαφέρον των Άγγλων δεν μπορούν να έχουν...