Ο Ρέτσος «ψήνει» τον Μπαλντόκ για την Ελλάδα

Το όνομα του Τζορτζ Μπαλντόκ έχει ακουστεί για την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου επί ημερών Τζον Φαν’τ Σιπ. Διαβάστε τι είπε ο 27χρονος Άγγλος ακραίος μπακ.

Ο Ρέτσος «ψήνει» τον Μπαλντόκ για την Ελλάδα

Το όνομα του Τζορτζ Μπαλντόκ έχει ακουστεί για την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου επί ημερών Τζον Φαν’τ Σιπ.

Ο 27χρονος Άγγλος ακραίος μπακ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα sheffieldunited.news και αναφέρθηκε στο θέμα της «γαλανόλευκης», σημειώνοντας ότι ο Παναγιώτης Ρέτσος τον προτρέπει να παίξει στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ο Μπαλντόκ είναι συμπαίκτης με τον Ρέτσο εδώ και λίγους μήνες στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και αποκάλυψε πως ο διεθνής κεντρικός αμυντικός τον προτρέπει να αγωνιστεί με τη «γαλανόλευκη».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα sheffieldunited.news, ο Μπαλντόκ εάν δεν είχαμε τη διακοπή των αγώνων λόγω του κορονοϊού θα είχε κληθεί από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Φαν’τ Σιπ για τα φιλικά του Μαρτίου.

Ο Μπαλντόκ έχει Έλληνα παππού και στο παρελθόν είχε μιλήσει και πάλι για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί με τη φανέλα της Εθνικής μας ομάδας.

«Ο Πάνος είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και σε καλή κατάσταση. Είναι αστείο γιατί κάθεται κοντά μου στα αποδυτήρια, όχι ακριβώς δίπλα μου, αλλά τον βλέπω και θέλει να πάω και να το κάνω», είπε αναφορικά με το ενδεχόμενο να παίξει στην Εθνική μας ομάδα και συμπλήρωσε:

«Δεν μου έχει μάθει ακόμη φράσεις, αλλά, αν χρειαστεί, είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει».

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού Παναγιώτης Ρέτσος παίζει στη Σέφιλντ ως δανεικός από την Μπάγερ Λεβερκούζεν και όπως φαίνεται... ψήνει τον Μπαλντόκ για να φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας.