Φεράντο: Από το Βόλο στην Ινδία (pic)

Νέα πρόκληση για τον πρώην τεχνικό του Βόλου Χουάν Φεράντο ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Γκόα που αγωνίζεται στην Ινδία. 

Φεράντο: Από το Βόλο στην Ινδία (pic)

Για τη νέα πρόκληση στην προπονητική του καριέρα ετοιμάζεται ο Χουάν Φεράντο.

Ο Ισπανός τεχνικός που είχε αποχωρήσει τον περασμένο Δεκέμβριο από τον πάγκο του Βόλου, λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε στο μάτι, έχει επιστρέψει στην πατρίδα του και βρίσκεται σε στάδιο θεραπείας, όντας καλά στην υγεία του.

Μάλιστα, ο ίδιος κάνει ήδη πλάνα για την επόμενη εμπειρία του στην προπονητική καθώς συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Γκόα στην Ινδία από την επόμενη σεζόν, ομάδα που θα συμμετάσχει και στο ασιατικό Champions League.

Να σημειωθεί, ότι η νέα ομάδα του Χουάν Φεράντο τερμάτισε στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου, ωστόσο δεν κατάφερε μέσω των play off να προκριθεί στον τελικό για τον τίτλο του εγχώριου πρωταθλήματος.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που αποτελώ μέλος της οικογένειας της Γκόα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον σύλλογο για την ευκαιρία που μου έδωσε. Μαζί με την υποστήριξη των οπαδών μας θα παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να πετύχουμε», ανέφερε ο Φεράντο κατά την επίσημη ανακοίνωση της πρόσληψής του από την Γκόα.