Σα Πίντο: «Διαψεύδω όλες τις κατηγορίες, οι οποίες είναι αβάσιμες»

Ο Πορτογάλος τεχνικός Σα Πίντο ρωτήθηκε για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο  - Ήταν προπονητής στον Ατρόμητο και διέψευσε τα πάντα!

Σα Πίντο: «Διαψεύδω όλες τις κατηγορίες, οι οποίες είναι αβάσιμες»

Διέψευσε τα πάντα ο Πορτογάλος τεχνικός Σα Πίντο, ο οποίος ήταν στον πάγκο του Ατρόμητου στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό το Φεβρουάριο του 2015.

Μάλιστα για τον πρώην τεχνικό του Ατρόμητου, η εισήγηση της Παναγιώτας Σπανού είναι η επιβολή προστίμου 20.000 ευρώ, η 10ετής απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και η απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Σα Πίντο μίλησε στην σερβική ιστοσελίδα Informer και ξεκαθάρισε πως όλα είναι ψέματα.

«Διαψεύδω όλες τις κατηγορίες, οι οποίες είναι αβάσιμες. Δεν έχω δώσει ποτέ το δικαίωμα σε κανέναν να με πιέσει ή να παρέμβει στη δουλειά μου. Παραιτήθηκα για αγωνιστικούς λόγους. Είχαμε αποκλειστεί από το Κύπελλο. Με έμπλεξαν λόγω του πολέμου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό», τόνισε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός Ρικάρντο Σα Πίντο, ο οποίος έχει βρεθεί στο επίκεντρο αυτής της υπόθεσης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σα Πίντο διαψεύδει τα πάντα. Ο Ρικάρντο Σα Πίντο και στο παρελθόν είχε διαψεύσει κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς του παλαίμαχου παίκτη του Παναθηναϊκού και νυν τεχνικού διευθυντή της ΕΠΟ, Τάκη Φύσσα.

Ο Πορτογάλος είχε ξεκαθαρίσει ότι ποτέ δεν πιέστηκε από τον Ατρόμητο να μη βάλει συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές στο ματς με τον Ολυμπιακό!

Κι αυτά τα είπε όχι μόνο σε συνέντευξη που είχε δώσει σε ελληνικό Μέσο, δηλώνοντας μάλιστα έκπληκτος για όσα ακούστηκαν, αλλά και στον ανακριτή! Τώρα, για ακόμη μια φορά ο Πορτογάλος προπονητής ήταν σαφέστατος για το όλο θέμα που έχει προκύψει.