Σκανδάλης στο ΦΩΣ: «Μέχρι τέλους ο Καραβάς για την πρώτη θέση!»

Ο Γενικός αρχηγός του ΑΟ Καραβά, Βασίλης Σκανδάλης τονίζει πως η διοίκηση θα κυνηγήσει μέχρι τέλους την πρώτη θέση!.

Σκανδάλης στο ΦΩΣ: «Μέχρι τέλους ο Καραβάς για την πρώτη θέση!»

Σε περίπτωση που αποφασιστεί την Τετάρτη (29/4) να ολοκληρωθούν όπως έχουν τα πρωταθλήματα Προοδευτική και Αίας Σαλαμίνας θα πάρουν τα δύο εισιτήρια για τη Γ’ Εθνική, όντες πρωτοπόροι στους δύο ομίλους. Και αν στον 1ο όμιλο οι Κορυδαλλιώτες έκαναν…περίπατο και βρίσκονται 10 βαθμούς μπροστά, στον έτερο όμιλο δεν έχει κριθεί τίποτα.

Οι νησιώτες βρίσκονται μόλις δύο βαθμούς πάνω από τον Καραβά ενώ απομένουν δύο ντέρμπι. Ο «εμφύλιος» της Σαλαμίνας αλλά και αυτό ανάμεσα στους δύο διεκδικητές. Για τους ανθρώπους του ΑΟ Καραβά εννοείται πως πρώτο μέλημα έχει η υγεία όλων.

Ωστόσο, οι κόποι, ο ιδρώτας τους και τα χρήματα τους δεν θέλουν να πάνε χαμένα πριν ολοκληρωθεί η σεζόν. Έτσι, ο γενικός αρχηγός, Βασίλης Σκανδάλης με δηλώσεις του στο «ΦΩΣ» υπογράμμισε πως κανείς δεν θα παίξει «παιχνίδια» στην πλάτη του ΑΟΚ ενώ θα πάνε «μέχρι τέλους» για το δικαίωμα στην πρωτιά. Αναλυτικά όσα είπε:

«Μπορεί να είμαστε διαφορετικά άτομα στη διοίκηση με διαφορετικές απόψεις, όμως υπάρχει μια σύμπνοια σε ένα θέμα. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίξει οποιοδήποτε μικροπολιτικό παιχνίδι στην πλάτη μας. Εννοείται πως προέχει η υγειά όλων (δεν το αμφισβητεί, ούτε πρόκειται, κανένας) από κει και πέρα όμως θα διεκδικήσουμε «μέχρι τέλους» και με οποιοδήποτε κόστος το δίκαιο δικαίωμα στη νίκη και την πρωτιά.

Πρόσεξε με, όχι στην άνοδο γιατί μπορεί κάποιος να πει ανεβαίνουν όλοι, και οι δεύτεροι. Στην πρωτιά του πρωταθλήματος. Είμαστε 2 πόντους πίσω και στο κάτω- κάτω της γραφής έχουμε το ντέρμπι στην έδρα μας, τη στιγμή που ο Αίας είχε και το ντέρμπι με το τρίτο Αμπελάκι. Καταλαβαίνουμε ότι οι αποφάσεις θα έρθουν άνωθεν, αυτό όμως δεν θα σημαίνει και ότι θα είναι δίκαιες για όλους. Ειδικά αν όπως ακούγεται, βάλουν το χεράκι τους «σε επιμέρους θέματα» και οι Ενώσεις»