Ολυμπιακός: To Κύπελλο του 2012 με το γκολ του Φουστέρ στην εκπνοή της παράτασης (vid)

Στις 28 Απριλίου 2012, με γκολ του Φουστέρ στο τελευταίο λεπτό της παράτασης, ο Ολυμπιακός νίκησε 2-1 τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ και κατέκτησε το 25ο Κύπελλο της ιστορίας του.

Ολυμπιακός: To Κύπελλο του 2012 με το γκολ του Φουστέρ στην εκπνοή της παράτασης (vid)

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του κανονικού αγώνα και της παράτασης και προηγήθηκε με τον Τζιμπούρ. Από την άλλη ο Ατρόμητος που έπαιξε με αντεπιθέσεις ισοφάρισε με τον Ιγκλέσιας, είχε ήρωα τον Ιτάνζ, αλλά σε μια στιγμή αδράνειας δέχθηκε το δεύτερο τέρμα.

Παρότι ο Ραφίκ Τζιμπούρ ψηφίστηκε MVP της αναμέτρησης, ο άνθρωπος που έκρινε το παιχνίδι ήταν ο Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο 82' και στο 119' σκόραρε το νικητήριο γκολ για τον Ολυμπιακό, πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στη διαδικασία των πέναλτι.

Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Διαιτητής/Βοηθοί: Σπάθας (Πειραιά)/ Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Βασιλειάδης (Μακεδονίας)

4ος Διαιτητής/Παρατηρητής: Γιάχος (Χίου)/ Καλαθενός (Δωδεκανήσου)

Ατρόμητος (Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Τόμας, Φυτανίδης, Οικονόμου, Ιγκλέσιας (98' Ζουέλα), Δημούτσος, Μπρίτο (77' Σφακιανάκης), Επστάιν, Τάτος (63' λ.τρ. Καραμάνος), Μήτρογλου.

Ολυμπιακός (Βαλβέρδε): Κάρολ, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Ορμπάιθ, Μανιάτης (102' Μοδέστο), Μακούν (83' Φουστέρ), Αμπντούν (72' Φετφατζίδης), Μιραλάς, Τζεμπούρ.

Κίτρινες κάρτες: Οικονόμου (15', Ατρόμητος), Φυτανίδης (35', Ατρόμητος), Δημούτσος (60' Ατρόμητος), Ιγκλέσιας (63', Ατρόμητος), Σκόνδρας (102', Ατρόμητος) - Ορμπάιθ (68', Ολυμπιακός)

Σκόρερ: Ιγκλέσιας (76', Ατρόμητος) - Τζεμπούρ (29', Ολυμπιακός), Φουστέρ (119', Ολυμπιακός)