Ροναλντίνιο: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποφυλάκισή του

Ο Ροναλντίνιο, ο οποίος αποφυλακίστηκε πρόσφατα, μίλησε για πρώτη φορά για την παραμονή του στις φυλακές.

Ροναλντίνιο: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποφυλάκισή του

Ο Ροναλντίνιο, ο οποίος πρόσφατα αποφυλακίστηκε, μίλησε για πρώτη φορά για την παραμονή του στις φυλακές.

«Προσεύχομαι να τελειώσει σύντομα όλο αυτό. Το πρώτο πράγμα που θα κάνω όταν θα είμαι ελεύθερος είναι να συναντήσω τη μητέρα μου και να της δώσω ένα μεγάλο φιλί.

Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα μου συνέβαινε αυτό. Έμεινα έκπληκτος όταν άκουσα από τις αρμόδιες αρχές ότι τα έγγραφα που είχα στην κατοχή μου ήταν πλαστά.

Προσεύχομαι και ελπίζω πως ο Θεός θα βάλει σύντομα τέλος σε όλη αυτή την κατάσταση. Σε όλη την καριέρα μου προσπάθησα να είναι σωστός επαγγελματίας και να κάνω τους ανθρώπους χαρούμενους με το ποδόσφαιρο» τόνισε χαρακτηριστικά ο Ροναλντίνιο.

Ο Βραζιλιάνος άσος του παρελθόντος είπε πως δεν είχε κανένα πρόβλημα στη φυλακή. Μάλιστα επεσήμανε πως υπέγραψε αρκετά αυτόγραφα και έπαιξε και μπάλα!

«Το να παίζω ποδόσφαιρο, να μοιράζω αυτόγραφα και να βγάζω φωτογραφίες είναι μέρος της ζωής μου. Δεν είχα κανένα λόγο να σταματήσω να το κάνω αυτό, ειδικά σε ένα περιβάλλον με ανθρώπους που, όπως και εγώ, είχαν μια δύσκολη στιγμή» υπογράμμισε ο Ροναλντίνιο.

Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος άσος του ποδοσφαίρου αποφυλακίστηκε ύστερα από την καταβολή εγγύησης για την πολύκροτη υπόθεση με την είσοδό του στην χώρα με πλαστό διαβατήριο και βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό σε κεντρικό ξενοδοχείο της Ασουνσιόν μέχρι το τέλος της ακροαματικής διαδικασίας.