Κοττάκης: «Προέχει η υγεία - Θα μας μείνει η... πικρία»

Ο επιθετικός του ΑΟ Καραβά Τάσος Κοττάκης με δηλώσεις του στο «ΦΩΣ» αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να μην ολοκληρωθούν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και να χαθεί ο μεγάλος στόχος της ανόδου στη Γ' Εθνική

Κοττάκης: «Προέχει η υγεία - Θα μας μείνει η... πικρία»

Τα τελευταία χρόνια έχει ξεχωρίσει με τις επιδόσεις του και τη χαρακτηριστική ικανότητά του να σκοράρει. Ο Τάσος Κοττάκης κατάφερε να ενθουσιάσει πολλές ομάδες όντας παίκτης της Ελλάδας Ποντίων και να πάρει μεταγραφή για τον ΑΟ Καραβά, τον βασικό διεκδικητή του τίτλου στον 1ο όμιλο της Α' ΕΠΣΠ.

Η ομάδα της Παλαιάς Κοκκινιάς βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Αίαντα Σαλαμίνας, αμφότεροι θα έλυναν τις... διαφορές τους την 22η αγωνιστική, ωστόσο η εξάπλωση του κορονοϊού στη χώρα μας «φρέναρε» κάθε δραστηριότητα.

Ο Κοττάκης μίλησε στο «ΦΩΣ» για τη μετακίνησή του από τους «βυσσινί» στους «κυανόλευκους» μεσούζης της σεζόν, ενώ σχολίασε και την επικαιρότητα, τονίζοντας πως προέχει η υγεία και όχι οι συλλογικές διακρίσεις: «Πάντα στο μυαλό μου είναι παιχνίδι με παιχνίδι να γίνομαι καλύτερος και ο στόχος μου είναι να βοηθάω με όλους τους τρόπους την ομάδα μου. Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Καραβά, μια ομάδα πρωταθλητισμού. Και όταν έχεις τόσο καλούς συμπαίκτες γίνεσαι και εσύ καλύτερος και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα».

Όσον αφορά τη συνέχεια του πρωταθλήματος και το ενδεχόμενο να χαθεί ο μεγάλος στόχος του τίτλου, είπε: «Σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις που ζούμε προέχει η υγεία όλων, που είναι πιο σημαντική από κάθε κύπελλο και πρωτάθλημα. Αν παρθεί όμως αυτή η απόφαση, πάντα μέσα μας θα έχουμε την πικρία που δεν ολοκληρώσαμε τον στόχο που θέσαμε σαν ομάδα. Αν σκεφτεί κανείς πως όταν σταματήσαμε μία εβδομάδα μετά είχαμε το μεγάλο ντέρμπι που το περιμέναμε πώς και πώς... Κατά την άποψή μου θα έκρινε τον πρωταθλητή του ομίλου. Το γνωρίζουμε όλοι αυτό».

Τέλος, δήλωσε έτοιμος για παν ενδεχόμενο, στέλνοντας και το μήνυμά του για τη μετά κορονοϊό εποχή: «Ζω για το ποδόσφαιρο, είναι στο DNA μου και όλον αυτό τον καιρό με ''τρελαίνει'' αυτή η παύση, αλλά, όπως είπαμε, είναι για την υγεία μας. Κακά τα ψέματα, στα τοπικά λίγα ματς κεντρίζουν το ενδιαφέρον όλου του Πειραιά και ένα από αυτά θα είναι το ντέρμπι Καραβας - Αίας Σαλαμίνας. Μεγάλη απόλαυση για κάθε αθλητή η ωραία ατμόσφαιρα, οπότε, ναι, είμαι πανέτοιμος. Εύχομαι πάνω από όλα υγεία σε όλο τον κόσμο, γρήγορη επιστροφή στις επάλξεις μας και εύχομαι στο τέλος ό,τι και αν γίνει η ομάδα μου να πανηγυρίσει τον τίτλο του πρωταθλητή μέσα από τον αγωνιστικό χώρο».