Ο Μάρτιν Παλέρμο θυμήθηκε το γκολ κόντρα στην Εθνική Ελλάδας το 2010 (vid)

Ο σπουδαίος Αργεντινός φορ του παρελθόντος, Μάρτιν Παλέρμο σε συνέντευξη που παραχώρησε, ρωτήθηκε για το γκολ που ξεχωρίζει και θυμήθηκε το τέρμα που σημείωσε κόντρα στην Εθνική μας ομάδα στο Μουντιάλ της Ν. Αφρικής το 2010.

Ο Μάρτιν Παλέρμο θυμήθηκε το γκολ κόντρα στην Εθνική Ελλάδας το 2010 (vid)

Ο σπουδαίος Αργεντινός φορ του παρελθόντος, Μάρτιν Παλέρμο σε συνέντευξη που παραχώρησε, ρωτήθηκε για το γκολ που ξεχωρίζει και θυμήθηκε το τέρμα που είχε σημειώσει κόντρα στην Εθνική μας ομάδα στο Μουντιάλ της Ν. Αφρικής, πριν από δέκα χρόνια.

Ο Παλέρμο με την Εθνική Αργεντινής αν και είχε μόλις 15 συμμετοχές, σημείωσε εννέα τέρματα.

Ένα εξ αυτών, ήταν κόντρα στην Εθνική μας ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 στη Ν. Αφρική. Ένα γκολ που ξεχωρίζει ο Αργεντινός άσος του παρελθόντος, όπως είπε και σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «La Nacion».

«Για εμένα, το γκολ που σημείωσα απέναντι στην Ελλάδα στο Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής, είναι το πιο σημαντικό που πέτυχα με την εθνική Ομάδα, γιατί το έκανα σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και όταν ήμουν 36 ετών.

Οι γονείς μου, η γυναίκα μου, ο μεγαλύτερος γιος μου, οι φίλοι μου ήταν εκεί. Πανηγύρισαν όσο κι εγώ. Έτσι, τα λεπτά που έπαιξα σε αυτό το παιχνίδι ήταν πολύ ξεχωριστά. Πέρα από όλα όσα βίωσα ως παίκτης, το να φοράω τη φανέλα της εθνικής ομάδας, που είναι πάντα κάτι μοναδικό», τόνισε ο 46χρονος Μάρτιν Παλέρμο ο οποίος σταμάτησε το ποδόσφαιρο το 2011 και πλέον είναι προπονητής.

Ο Παλέρμο σε συλλογικό επίπεδο σκόραρε 249 φορές (!) σε 592 αγώνες με τις φανέλες των Μπόκα Τζούνιορς, Εστουδιάντες ντε Λα Πλάτα, Βιαγιαρεάλ, Μπέτις και Αλαβές.

Θυμηθείτε το γκολ του κόντρα στην Εθνική μας το 2010, το κρίσιμο τέρμα που σημείωσε με αντίπαλο το Περού στα προκριματικά του Μουντιάλ αλλά και ορισμένα υπέροχα γκολ που πέτυχε στην καριέρα του ο Μάρτιν Παλέρμο.