Τι είπε ο Αυγενάκης για τη συνέχιση του πρωταθλήματος στο ποδόσφαιρο (vid)

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης μίλησε για την συνέχιση του πρωταθλήματος στο ποδόσφαιρο και το πώς αυτό μπορεί να ολοκληρωθεί. Τι είπε ακόμη για τα άλλα αθλήματα.

Τι είπε ο Αυγενάκης για τη συνέχιση του πρωταθλήματος στο ποδόσφαιρο (vid)

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης μίλησε για την συνέχιση του πρωταθλήματος στο ποδόσφαιρο και το πως αυτό μπορεί να ολοκληρωθεί. Τι είπε ακόμη για μπάσκετ, βόλεϊ αλλά και τα άλλα αθλήματα.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης φιλοξενήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό των Χανίων «Νέα Τηλεόραση». Όπως ήταν λογικό ο Υφυπουργός Αθλητισμού, ρωτήθηκε για την συνέχιση του πρωταθλήματος στο ποδόσφαιρο και εάν τελικά θα ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης έκανε λόγο για συνέχιση των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων αλλά με κεκλεισμένων των θυρών αναμετρήσεις, έτσι ώστε να είναι και μικρότερες οι ζημιές των ομάδων από τις τηλεοπτικές ρήτρες.

«Υπάρχει η πρόθεση να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα. Το πιο πιθανό είναι να γίνουν με ένα πολύ πιεσμένο πρόγραμμα κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς να έχει σημασία αν θα είναι έδρα σου, έδρα μου.

Μονάχα να ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές και κυρίως να προβληθούν από τα μέσα ενημέρωσης ώστε να μην υπάρχει πολύ μεγαλύτερη απώλεια από τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Εγώ το βλέπω αυτό πολύ πιθανό. Κι εφόσον εδραιωθεί περισσότερο αυτό το σενάριο σε επίπεδο UEFA, δεν βλέπω τον λόγο να μην το ακολουθήσουμε κι εμείς στην Ελλάδα όπου είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα» τόνισε μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης αναφορικά με τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου που όπως είναι γνωστό έχουν διακοπεί λόγω του κορονοϊού.

Μάλιστα δεν γίνονται ούτε προπονήσεις και οι ομάδες αναμένουν με τη σειρά τους τις εξελίξεις και την ενημέρωση από τους αρμόδιους φορείς για την επόμενη μέρα.

Δείτε τι είπε ο Αυγενάκης για το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο αλλά τι θα γίνει σε μπάσκετ, βόλεϊ και στα άλλα αθλήματα.