«Ο απόλυτος ηγέτης του ελληνικού ποδοσφαίρου, Ολυμπιακός, θέλει τον Ζούνιορ Φερνάντες» (vid)

Δημοσιεύματα από τη Χιλή κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ζούνιορ Φερνάντες της Αλάνιασπορ.

«Ο απόλυτος ηγέτης του ελληνικού ποδοσφαίρου, Ολυμπιακός, θέλει τον Ζούνιορ Φερνάντες» (vid)

Όπως αναφέρει σε σημερινό (13/4) δημοσίευμά της η estudioestadio.cl: «Ένας μεγάλος σύλλογος της Ελλάδας, ο Ολυμπιακός, βρίσκεται στα χνάρια του Ζούνιορ Φερνάντες.

Ο Χιλιανός επιθετικός, ο οποίος λάμπει με τη φανέλα της Αλάνιασπορ, ίσως έχει την ευκαιρία να παίξει σε μια ομάδα που αγωνίζεται συνεχώς στο Champions League.

Πρόκειται για μια μεγάλη προοπτική για τον Φερνάντες ενόψει της επόμενης μεταγραφικής περιόδου, δεδομένου ότι ο ελληνικός γίγαντας θα επιδιώξει να ενισχύσει την επίθεσή του για τη σεζόν 2020-21, ώστε να είναι περισσότερο ανταγωνιστικός στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Ολυμπιακός είναι ο απόλυτος ηγέτης του ελληνικού πρωταθλήματος, το πιο επιτυχημένο κλαμπ στη χώρα και εκείνο που συνεχώς αγωνίζεται στο Champions League.

Σύμφωνα με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον επιθετικό της Αλάνιασπορ της τουρκικής Σούπερ Λιγκ, ο οποίος στα 32 του χρόνια έχει την ευκαιρία να υπογράψει ένα μεγάλο συμβόλαιο στην Ευρώπη και να αγωνιστεί σε μεγάλα τουρνουά.

Από το 2012 που πήγε στην Ευρώπη έχει σημειώσει 87 γκολ, ενώ ο Ολυμπιακός θα αγωνίζεται και του χρόνου στο Champions League, αφού στη βαθμολογία είναι 14 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ».

Ο Ζούνιορ Φερνάντες είναι δεξιοπόδαρος εξτρέμ που αγωνίζεται περισσότερο αριστερά. Σε 22 παιχνίδια φέτος έχει σημειώσει 7 γκολ και έχει μοιράσει 5 ασίστ. Στην Αλάνιασπορ είναι συμπαίκτης με τρεις Έλληνες, τους Τζαβέλλα, Σιώπη και Μπακασέτα!