«Χάνει έδαφος η Μπέτις, προβάδισμα η Γουέστ Χαμ για τον Σα»

Τι αναφέρουν στην Ανδαλουσία για το «φλερτ» της Μπέτις με τον Ζοσέ Σα και τις άλλες ομάδες που θέλουν τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού.

«Χάνει έδαφος η Μπέτις, προβάδισμα η Γουέστ Χαμ για τον Σα»

Η Μπέτις ήταν μία από τις πρώτες ομάδες που εκδήλωσε ενδιαφέρον για τον Ζοσέ Σα καθώς μετά την αποχώρηση του Πάου Λόπεθ για την Ρόμα είναι σε αναζήτηση βασικού τερματοφύλακα. Σύμφωνα όμως με τελευταία ρεπορτάζ στην Ισπανία, η ομάδα της Ανδαλουσίας έχει μείνει πολύ πίσω στη διεκδίκηση του Πορτογάλου γκολκίπερ του Ολυμπιακού.

Αρκετές ιστοσελίδες που ασχολούνται με την Μπέτις αναπαράγουν τις πληροφορίες της Estadio Deportivo σύμφωνα με τις οποίες η ομάδα που είναι αυτή τη στιγμή πιο πιθανή για τον Σα εφόσον φύγει από τον Ολυμπιακό είναι η Γουέστ Χαμ. Ενώ αναφέρονται ως υποψήφιες τόσο η Σαουθάμπτον και η Κρίσταλ Πάλας από την Αγγλία, όπως φυσικά και η Ατλέτικο Μαδρίτης από την Ισπανία που επίσης έχει δείξει σοβαρό ενδιαφέρον.

Τα πράγματα στην περίπτωση του Σα προφανώς και δεν είναι απλά για καμία ομάδα που ως γνωστόν θα πρέπει να τα βρει με τον παίκτη, αλλά και να πληρώσει την ρήτρα των 13 εκατομμυρίων ευρώ για να «σπάσει» το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό. Στον Πειραιά δεν έχουν δεχτεί καμία επίσημη πρόσκληση για συζήτηση γύρω από τον διεθνή Πορτογάλο επί του παρόντος.