Η σίγουρη κορυφή του Ολυμπιακού!

Με Ελ Αραμπί, Χασάν και εν αναμονή Σουντανί ο Ολυμπιακός νιώθει και είναι «γεμάτος» στη θέση του σέντερ φορ.

Η σίγουρη κορυφή του Ολυμπιακού!

Όλα είναι πάντοτε ανοιχτά στο ποδόσφαιρο και στις μεταγραφές, ειδικά στη φετινή περίοδο και στην αναστάτωση που έχει προκαλέσει η υγειονομική κρίση και στο χώρο του ποδοσφαίρου. Αλλά σε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό και την εικόνα που θα έχει το ρόστερ του για την επόμενη σεζόν, θα πρέπει να είμαστε σίγουροι μόνο για τα πρόσωπα στην επίθεση. Στη θέση του σέντερ φορ.

Διότι για τερματοφύλακα ίσως υπάρξει θέμα με τον Σα εάν βρεθεί ομάδα να πληρώσει τη ρήτρα και να δελεάσει και τον ίδιο τον Πορτογάλο. Για τα άκρα της άμυνας οι Ομάρ και Τσιμίκας δεν είναι σίγουροι. Στους στόπερ υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό για Σεμέδο, Σισέ και Μπα. Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει. Στο κέντρο υπάρχουν αραβικές ομάδες που θέλουν τον Γκιγιέρμε, αλλά πιο πιθανό φαντάζει να έρθουν προτάσεις πολύ δυνατές για τον Καμαρά. Ίσως κι εκεί υπάρξουν αλλαγές, αφού ξένοι σύλλογοι θέλουν και τον Μπουχαλάκη. Για εξτρέμ ο Ολυμπιακός κινείται στην αγορά όπως φαίνεται από τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών.

Εκεί όπου δεν υπάρχει περίπτωση, ειδικά με την οριστική παραμονή Μαρτίνς, να αλλάξει κάτι είναι στους στράικερ. Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί θέλει να μείνει και να συνεχίσει αυτή τη σπέσιαλ χρονιά που έκανε φέτος, ενώ ο Αχμέντ Χσσάν περιμένει και αυτός να έχει ακόμη περισσότερες ευκαιρίες και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό όσο έκανε και στην περσινή σεζόν, αλλά και φέτος επιστρέφοντας πλέον για τα... καλά από την Μπράγκα. Στον Πειραιά θα περιμένουν με ανυπομονησία στις αρχές της νέας σεζόν και τη σταδιακή επιστροφή του Χιλάλ Σουντανί από το σοβαρό τραυματισμό του, ώστε να έχουν και τον Αλγερινό για την επίθεση, σε ρόλο δεύτερου επιθετικού ή και βασικού εάν χρειαστεί καθώς έχει παίξει πολλές φορές στην καριέρα του στην κορυφή.

Είναι μία θέση αυτή του σέντερ φορ για την οποία ο Ολυμπιακός αισθάνεται απολύτως καλυμμένος και αν κοιτάξει για κάτι θα είναι για κάποια περίπτωση νέου και εξελίξιμου παίκτη με φόντο το μέλλον.