Λαδένογλου: «Θα σηκωθούμε ξανά»

Ο ποδοσφαιριστής του Αίαντα Σαλαμίνας, Μάριος Λαδένογλου μίλησε στο «ΦΩΣ» για τη φετινή πορεία της ομάδας του αλλά και για την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε με την έξαρση του κορονοϊού

Λαδένογλου: «Θα σηκωθούμε ξανά»

Είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές στον Πειραιά και όχι μόνο, έχοντας αγωνιστεί σε πολλά πρωταθλήματα στη χώρα μας. Μάλιστα διαθέτει εμπειρία και από τη Γ’ Εθνική με τη φανέλα της Κορίνθου.

Εφέτος ξεκίνησε από την αγαπημένη του Ελλάδα Ποντίων όμως στη συνέχεια είπε το «ναι» στην πρόταση του πρωτοπόρου Αίαντα Σαλαμίνας. Ο Μάριος Λαδένογλου μίλησε για όλα σε μια απολαυστική συνέντευξη, κάνοντας και το σχόλιο του για την τωρινή δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζει ο πλανήτης με την έξαρση του κορονοϊού.

Μίλησε μου για την Ελλάδα Ποντίων
«Η φετινή χρονιά ξεκίνησε βρίσκοντας με στην Ελλάδα Ποντίων που έχω ξανά περάσει και στο παρελθόν και με βοήθησε να αναδειχθώ στον ποδοσφαιρικό Πειραιά! Μια ομάδα ιστορική όχι μόνο σε ποδοσφαιρικό χαρακτήρα αλλά και ιστορικό ρέοντας μέσα της αίμα προσφυγικό. Αν και βρίσκονται μόνο 5 άτομα πλέον για να τρέχουν την ομάδα καταφέρνουν κάθε χρόνο να την κάνουν υπολογίσιμη ξεκινώντας από την οργάνωση της και επιλέγοντας σωστούς προπονητές και αθλητές. Έτσι ξεκίνησε και αυτή η χρονιά αλλά η ατυχία διαφόρων τραυματισμών δεν μας άφησε να αγωνιστούμε πλήρως μια φορά για να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Και μετά, στον πρωτοπόρο Αίαντα Σαλαμίνας
Ναι, μέσα από όλα αυτό κατάφερα να αναδειχθώ και να ζητήσω από την ομάδα ”της καρδιάς μου” χωρίς να κλείνω την πόρτα πίσω να με παραχωρήσει στον πρωτοπόρο του ομίλου που και αυτό έγινε.

Μίλησε μου για την εμπειρία σου από το νησί.
Εκεί βρήκα μια ομάδα όπως την γνώριζα και την γνωρίζει όλος ο ποδοσφαιρικός χάρτης, ιστορική με κόσμο γήπεδο και βαριά φανέλα αν αναλογιστεί κανείς ότι ξεκίνησε την σεζόν με ένα δελτίο και έχει φτάσει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να είναι πρώτη αήττητη και όσο περνάει ο καιρός να γίνεται πιο δυνατή φέρνοντας ξανά πίσω στα γήπεδα όλους τους ποδοσφαιρόφιλους που έφερνε παλιότερα.

Τι πετάς και τι κρατάς από την φετινή σεζόν;
Δεν θα ήθελα να αφήσω πίσω τίποτα για την φετινή χρονιά μιας και ότι παίρνει κανείς μαζί του είναι καλό. Και όσο για το τι θα ήθελα να κρατήσω για την φετινή σεζόν είναι την κούπα του πρωταθλήματος. Νομίζω πως το δικαιούμαστε και είναι ένα από τα όνειρα μου!

Τι να κάνει ένας ερασιτέχνης αθλητής για να κρατήσει τη φόρμα του;
Δεν χρειάζεται να φοβάστε. Στην Ελλάδα και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο έχουμε αντέξει διάφορες καταστάσεις κρίσεων και ξανά σηκωθήκαμε. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε σαν αθλητές είναι όσο μπορούμε να ασχολούμαστε με την ατομική μας προπόνηση και είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε έτοιμοι όποτε και να μας ζητηθεί.

Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα;
Είναι μια δύσκολη και πρωτόγνωρη περίοδος, δεν χρειάζεται πανικό, πρέπει να κάνουμε αυτά που μας ζητάνε οι ειδικοί για να προστατέψουμε ο ένας τον άλλον για να ξανά μπορέσουμε να ξανά βρούμε τους ρυθμούς της ζωής του καθενός.