«Ο κορονοϊός κρατάει Νεϊμάρ και Εμπαπέ στο Παρίσι»

Όπως αναφέρει στο σημερινό (6/4) της πρωτοσέλιδο η γαλλική εφημερίδα "L'Equipe", Νεϊμάρ και Εμπαπέ θα συνεχίσουν τουλάχιστον για μια ακόμα σεζόν στην πρωταθλήτρια Γαλλίας, Παρί Σεν Ζερμέν.

«Ο κορονοϊός κρατάει Νεϊμάρ και Εμπαπέ στο Παρίσι»

Όπως αναφέρει η "L'Equipe", η κρίση που έχει προκαλέσει παγκοσμίως ο κορονοϊός, πρόκειται να αποτρέψει την... αναχώρηση των Εμπαπέ και Νεϊμάρ από το Παρίσι για άλλες πολιτείες.

«Οι αναχωρήσεις του Νεϊμάρ και Εμπαπέ αναβάλλονται», γράφει στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα, συνοδεύοντας τον τίτλο με μια φωτογραφία από μια αίθουσα αναχωρήσεων αεροδρομίου.

Εξηγεί παράλληλα, ότι η ραγδαία εξάπλωση του κορονοϊού έχει προκαλέσει μια πρωτοφανή κρίση στο ποδόσφαιρο, γεγονός που καθιστά σχεδόν αδύνατες μεταγραφές τόσο ακριβών ποδοσφαιριστών.

Η γαλλική εφημερίδα αναφέρει ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ θα βρίσκεται σίγουρα και το Σεπτέμβριο στο Παρίσι, αφού αυτή είναι η επιλογή του Αλ-Κελαιφί, ο οποίος αντίθετα θα... άκουγε μία πρόταση για τον Νεϊμάρ.

«Η μόνη μας ανησυχία αυτή τη στιγμή είναι ο κορονοϊός», αναφέρουν στην εφημερίδα πηγές από το περιβάλλον του Βραζιλιάνου, ο οποίος με τις παρούσες συνθήκες είναι αδύνατο να φέρει πρόταση που θα ικανοποιήσει οικονομικά την Παρί.

Ο μόνος τρόπος να φύγει ο Νεϊμάρ είναι να καλυφθεί η ρήτρα του, ύψους 180 εκατομμυρίων ευρώ.

Τα καλά νέα για την Παρί ΣΖ είναι ότι αυτή τη σεζόν δεν θα χρειαστεί να ισορροπήσει τους λογαριασμούς της, καθώς η UEFA αποφάσισε να αναβάλει προσωρινά το οικονομικό Fair-Play.

Αυτό θα επιτρέψει στους Παριζιάνους να έχουν περισσότερη ελευθερία κινήσεων στην αγορά ή ακόμα και να μπορέσουν να προσφέρουν ανανέωση συμβολαίου στους Νεϊμάρ και Εμπαπέ.