Μπαντής: «Το ποδόσφαιρο είναι ένα με την κοινωνία. Ευχαριστούμε τον Βαγγέλη Μαρινάκη» (vid)

Ο πρόεδρος των επαγγελματικών ποδοσφαιριστών, Γιώργος Μπαντής, τόνισε ότι ο τηλεμαραθώνιος του ΠΣΑΠ για την ενίσχυση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού ήταν απόλυτα πετυχημένος, ενώ ευχαρίστησε και τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τη δωρεά του.

Μπαντής: «Το ποδόσφαιρο είναι ένα με την κοινωνία. Ευχαριστούμε τον Βαγγέλη Μαρινάκη» (vid)

Στην εκπομπή του MEGA, SPORTS WEEKEND, μίλησε ο πρόεδρος των επαγγελματικών ποδοσφαιριστών, Γιώργος Μπαντής, με αφορμή με τον τηλεμαραθώνιο που διοργάνωσε ο ΠΣΑΠ για την ενίσχυση του ιατρικού προσωπικού.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας και πρόεδρος του Συνδέσμου, αναφέρθηκε στην προσπάθεια για τη συγκέντρωση χρημάτων που θα διατεθούν για την καταπολέμηση της εξάπλωσης της πανδημίας, ενώ ευχαρίστησε δημοσίως τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τη δωρεά των 100.000 ευρώ.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, όχι μόνο για το οικονομικό αντίκτυπο που είχε, αλλά και για το ότι καταφέραμε και ενώσαμε όλο τον κόσμο του αθλητισμού. Το αγκάλιασαν οι αθλητές από όλα τα αθλήματα. Μας συγκίνησε και μας έδωσε δύναμη», σημείωσε ο κ. Μπαντής.

«Εκατό χιλιάδες ευρώ έδωσε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Είναι ένα πολύ μεγάλο το ποσό και ο ΠΣΑΠ τον ευχαριστεί, και όλες τις ομάδες που στάθηκαν στο πλευρό μας με τις καταθέσεις τους, όπως και όλο τον απλό κόσμο που έκανε το ίδιο. Θα μπορέσουμε να αγοράσουμε οι ίδιοι τα απαραίτητα όπλα για τα νοσοκομεία μας», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Το ποδόσφαιρο είναι ένα με την κοινωνία. Αν οι συνθήκες το απαιτήσουν θα διοργανώσουμε ξανά τηλεμαραθώνιο», κατέληξε ο κ. Μπαντής.