Ατρόμητος: Με τηλεδιάσκεψη οι προπονήσεις (vid)

Με τηλεδιάσκεψη συνεχίζονται κανονικά από το σπίτι οι προπονήσεις των ποδοσφαιριστών του Ατρομήτου.

Ατρόμητος: Με τηλεδιάσκεψη οι προπονήσεις (vid)

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Έκτακτα μέτρα για την προπόνηση των ποδοσφαιριστών έχει λάβει το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας για την προστασία όλων από τον κορονοϊό.

Εδώ και αρκετές μέρες πραγματοποιούνται καθημερινά προπονήσεις σε γκρουπ με τη βοήθεια της τεχνολογίας έπειτα από ενέργειες και επιτυχημένη οργάνωση όλων των ανθρώπων του τεχνικού επιτελείου.

Στα προγράμματα λαμβάνουν κανονικά μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές υπό τις οδηγίες των τριών γυμναστών της ομάδας μας με το συντονισμό του προπονητή Σάββα Παντελίδη.

Μάλιστα από την πρώτη μέρα έναρξης του προγράμματος παραδόθηκε από τους φροντιστές στο σπίτι του κάθε αθλητή ξεχωριστά ατομικό υλικό προπόνησης.

Το πρόγραμμα περιέχει ασκήσεις ενδυνάμωσης με σωματικό βάρος με ελεύθερα όργανα(Λάστιχα, φούσκες ισορροπίας, στρώμα γυμναστικής, μπάλες bosu κλπ), ασκήσεις ατομικής τεχνικής με μπάλα καθώς και ασκήσεις καρδιοαναπνευστικής ικανότητας(tabata, HIGH INTENSITY TRAINING).

Στόχος του προγράμματος είναι να διατηρηθούν οι παίκτες σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο φυσικής κατάστασης ενόψει της επανέναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Στις καθημερινές τηλεδιασκέψεις λαμβάνουν μέρος και οι επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου που δίνουν της κατάλληλες οδηγίες στους ποδοσφαιριστές για τον κορονοϊό.