Μάξι Λόπεζ σε Γουάντα Νάρα: «Εκθέτεις τα παιδιά μας στον κορονοϊό. Τι έχεις στο κεφάλι σου;»

Η Γουάντα Νάρα πήγε τα παιδιά τους στη λίμνη Κόμο, στη Λομβαρδία που αποτελεί επίκεντρο του κορονοϊού και ο Μάξι Λόπεζ έγινε έξαλλος. 

Μάξι Λόπεζ σε Γουάντα Νάρα: «Εκθέτεις τα παιδιά μας στον κορονοϊό. Τι έχεις στο κεφάλι σου;»

«Βράζει» ο Μάξι Λόπεζ με την πρώην σύζυγό του Γουάντα Νάρα και δεν δίστασε να την «κράξει» δημοσίως, καθώς η νυν σύζυγος και μάνατζερ του Μάουρο Ικάρντι εκθέτει τα παιδιά τους στον κορονοϊό.

Αφορμή στάθηκαν φωτογραφίες που ανέβασε η Νάρα στον λογαριασμό της στο instagram με τα πέντε παιδιά (τα τρία του Λόπεζ και τα δύο του Ικάρντι) στη λίμνη Κόμο στη βόρεια Ιταλία και τη βίλα του Ικάρντι. Στη Λομβαρδία που αποτελεί τον πυρήνα της μόλυνσης από τον κορονοϊό.

Η Γουάντα Νάρα ταξίδεψε με τα παιδιά από το Παρίσι στη βόρεια Ιταλία, κάτι που έκανε έξαλλο τον Μάξι Λόπεζ.

«Θα ήθελα να μάθω με ποιο σκεπτικό έσπασες την καραντίνα εν μέσω παγκόσμιας πανδημίας, όπου από όλους ζητείται να μη βγαίνουν, και εκθέτεις τα παιδιά μας κάνοντας ένα ταξίδι από μια χώρα σε μία άλλη και τα μεταφέρεις στο επίκεντρο της μόλυνσης (Λομβαρδία) χωρίς να σε νοιάζει καμία συνέπεια.

Τι έχεις στο κεφάλι σου; Ντρέπομαι που δεν γνωρίζεις ότι αυτές τις στιγμές πρέπει να προστατεύσεις την υγεία των παιδιών μας. Αν δεν θέλεις να το κάνεις για σένα, κάνε το επειδή είσαι μητέρα πέντε παιδιών, αλλά μάλλον δεν το έχεις καταλάβει» έγραψε χαρακτηριστικά στο instagram ο Αργεντινός επιθετικός.