Τριτωνία Αστριτσίου: Δίπλα στις ευπαθείς ομάδες

Εξαιρετική ενέργεια από την Τριτωνία Αστριτσίου. Η διοίκηση της ομάδας του Ηρακλείου αποφάσισε πως δύο φορές την εβδομάδα ένα αυτοκίνητο με οδηγό που θα διατεθεί από την ομάδα, θα τροφοδοτεί τις ευπαθείς ομάδες του χωριού με είδη πρώτης ανάγκης.

Τριτωνία Αστριτσίου: Δίπλα στις ευπαθείς ομάδες

Η διοίκηση ανακοίνωσε πως δύο φορές την εβδομάδα ένα αυτοκίνητο με οδηγό που θα διατεθεί από την ομάδα, θα τροφοδοτεί τους ηλικιωμένους και ανήμπορους του χωριού τους με τα είδη πρώτης ανάγκης που χρειάζονται, προφανώς μετά από σχετική συνεννόηση που θα υπάρξει.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Διαβάστε Επίσης

Στη Ξάνθη ο Στολτίδης!

«Μέσα σε αυτήν την δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση που ζούμε σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά και σαν Χώρα, είναι πιο αναγκαίο από ποτέ να νοιαζόμαστε ο καθένας χωριστά αλλά και σαν φορείς, για τις δικές μας μικρές κοινωνίες και τις ευπαθείς ομάδες συνανθρώπων μας.

Για το λόγο αυτό, σαν επίσημος φορέας του χωριού μας που είναι η Οικογένεια της ΤΡΙΤΩΝΙΑΣ ΑΣΤΡΙΤΣΙΟΥ, αποφασίσαμε...

δυο (2) φορές την εβδομάδα ένα αυτοκίνητο με οδηγό, που θα διαθέτει η ομάδα μας, θα μεταβαίνει στο Αρκαλοχώρι για να εξυπηρετεί ανάγκες ανήμπορων και ηλικιωμένων συγχωριανών μας, όπως η αγορά φαρμάκων, ειδών διατροφής, που δεν έχουν τα μίνι μάρκετ του χωριού μας... όπως κρέας κλπ, τηρώντας πάντα απαρέγκλιτα τις οδηγίες και τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί.

Η όλη αυτή δράση είναι σε πλήρη συνεννόηση και συνεργασία με τον Δήμο Αρχανών Αστερουσίων και την δομή «βοήθεια στο σπίτι», όπου έχουμε ήδη επικοινωνήσει και δέχτηκαν με χαρά την προσφορά μας, προσφέροντάς μας και τα είδη ατομικής προφύλαξης του οδηγού όπως φόρμα, γάντια, μάσκες κλπ.

Συνάντηση για τον συντονισμό των ενεργειών θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 30/3 στο Δήμο μας.

Επίσης όποιος άλλος φορέας του χωριού μας Ενορία, Κοινότητα, Πολιτιστικός Σύλογος... επιθυμεί να βοηθήσει μπορούμε να συνεργαστούμε.

Συνδράμουμε έτσι... και στην κοινωνική υπηρεσία του Δήμου, αλλά και στον περιορισμό των μετακινήσεων.

Η Αθλητική Οικογένεια δεν μπορεί να μείνει αμέτοχη σε αυτές τις δύσκολες ώρες...

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ».