Μποροβήλος για τα 89 χρόνια του Αστέρα Τρίπολης: «Η ιστορία έχει αρχή, δεν έχει τέλος!»

Ο Αστέρας Τρίπολης συμπληρώνει σήμερα 89 χρόνια από την ίδρυσή του και ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Μποροβήλος μίλησε για το αθλητικό ήθος, την περηφάνια και την κοινωνική ευθύνη της ομάδας.

Μποροβήλος για τα 89 χρόνια του Αστέρα Τρίπολης: «Η ιστορία έχει αρχή, δεν έχει τέλος!»

Δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Γιώργου Μποροβήλου, με αφορμή τη συμπλήρωση 89 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου:

«Ο Αστέρας μας συμπληρώνει 89 χρόνια ιστορίας, σε μία διαδρομή γεμάτη μνήμες, γεμάτη προσπάθεια και γεμάτη από στιγμές που έχουν χαραχθεί στην καρδιά και την ψυχή χιλιάδων ανθρώπων.

Η παρουσία των κ.κ. Μπάκου και Καϋμενάκη, οι οποίοι άλλαξαν την πορεία της ιστορίας του συλλόγου, εγγυάται τη συνέχεια. Με ακόμη πιο σπουδαίες στιγμές, με ακόμη πιο σημαντικές κατακτήσεις, αλλά ταυτόχρονα και με ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια και ευθύνη από όλους μας για το μεγαλείο του Αστέρα μας.

Η συγκυρία είναι δύσκολη για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Θα την ξεπεράσουμε. Διότι όλοι μαζί ενωμένοι γινόμαστε πιο δυνατοί. Με αυτή τη φιλοσοφία πορεύτηκε ο Αστέρας αυτά τα 89 χρόνια και με τη βοήθεια όλων των φιλάθλων μας, αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε.

Με νίκες, επιτυχίες, με καλές και κακές στιγμές, αλλά αδιαπραγμάτευτα στοιχεία το αθλητικό ήθος, την περηφάνια μας και την κοινωνική ευθύνη του Αστέρα μας.

89 χρόνια και συνεχίζουμε.

Κοιτάζοντας ψηλά, ακολουθώντας τον δικό μας δρόμο!

Η ιστορία έχει αρχή, δεν έχει τέλος!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΣ!»