Ο Μίλνερ επέλεξε την κορυφαία καραντίνα...ενδεκάδα (pic, vid)

Ο Τζέιμς Μίλνερ μένει σπίτι και προσπαθεί, όσο αυτό είναι εύκολο, να το διασκεδάσει. Μάλιστα ο Άγγλος μέσος της πρωταθλήτριας Ευρώπης Λίβερπουλ, δημιούργησε την κορυφαία καραντίνα...ενδεκάδα.

Ο Μίλνερ επέλεξε την κορυφαία καραντίνα...ενδεκάδα (pic, vid)

Ο Τζέιμς Μίλνερ μένει σπίτι. Μάλιστα ο Άγγλος μέσος της πρωταθλήτριας Ευρώπης Λίβερπουλ, δημιούργησε την κορυφαία καραντίνα...ενδεκάδα.

Ο πολύπειρος άσος δεν έχασε την ευκαιρία να ανεβάσει και σχετικό βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Τζέιμς Μίλνερ πήρε αντικείμενα που έχει στο σπίτι του και τα αντιστοίχισε σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές!

Το κάθε αντικείμενο που είχε τοποθετήσει στο πάτωμα του σπιτιού του, αντιστοιχούσε σε ποδοσφαιριστή, με τον οποίο υπάρχει και σχετικό λογοπαίγνιο με το όνομα του, είτε κάτι χαρακτηριστικό με τον παίκτη σε κάθε θέση.

Φυσικά την παράσταση έκλεψε η επιλογή του Τσέχου παλαίμαχου άσου Πάτρικ Μπέργκερ, ο οποίος φόρεσε στο παρελθόν και τη φανέλα της Λίβερπουλ και ο Μίλνερ τον παρομοίασε με τι άλλο, με ένα μπέργκερ!

Από εκεί και πέρα, ο Μίλνερ έκανε κι άλλες επιλογές όπως του Τιερί Ανρί «σκούπα» ενώ στον πάγκο, αναπληρωματικός τερματοφύλακας ήταν ο Φρίντελ το... ψωμί.

Φοβερός ο παραλληλισμός που έκανε και με τον συμπαίκτη του στην ομάδα του Λίβερπουλ, Βαϊνάλντουμ αλλά και τον νυν προπονητή της Τσέλσι Λάμπαρντ.

Προπονητής φυσικά ο Φάμπιο Καπέλο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τζέιμς Μίλνερ προσπαθεί μέσα από τα social media και τις ιδέες που κατεβάζει να κάνει τον κόσμο να χαμογελάσει αλλά και να αποδείξει πως μπορούμε έστω και αυτές τις δύσκολες μέρες, όπου όλοι πρέπει να μένουμε σπίτι, να βρούμε τον τρόπο να «ξοδέψουμε» το χρόνο μας, χωρίς να βγαίνουμε άσκοπα έξω.

Δείτε το σχετικό βίντεο