Και επισήμως αναβλήθηκαν οι τελικοί της UEFA

Η UEFA με ανακοίνωσή της ανέβαλε τον τελικό του Champions League και αυτόν του Europa League, αλλά χωρίς να κάνει γνωστές τις νέες ημερομηνίες.

Και επισήμως αναβλήθηκαν οι τελικοί της UEFA

Ήταν δεδομένο πως οι τελικοί σε Champions League και Europa League δεν θα γίνουν τον Μάιο. Η UEFA το είχε πάρει απόφαση ότι θα αναβληθούν οι αγώνες και των δύο διοργανώσεων.

Έτσι κι αλλιώς δεν βγαίνουν και οι ημερομηνίες για να γίνουν τότε οι δύο τελικοί. Πλέον είναι και επίσημο, αφού η UEFA ανακοίνωσε την αναβολή των τελικών των δύο διοργανώσεων.

Συγκεκριμένα ο τελικός του Champions League ήταν προγραμματισμένος για τις 30 Μαΐου στην Κωνσταντινούπολη και ο τελικός του Europa League για τις 27 Μαΐου στο Γκντανσκ.

«Δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση για τις νέες ημερομηνίες. Η ομάδα εργασίας που δημιουργήθηκε την περασμένη εβδομάδα υπό τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, θα αναλύσει όλες τις διαθέσιμες επιλογές. Ήδη έχουμε ξεκινήσει να εξετάζουμε το καλαντάρι και οι ανακοινώσεις θα γίνουν σύντομα».

Θυμίζουμε πως όταν έγινε η τηλεδιάσκεψη την προηγούμενη εβδομάδα το σενάριο που κυκλοφόρησε ήθελε τον τελικό του Champions League να γίνεται στις 30 Ιουνίου και αυτό του Europa League στις 27 Ιουνίου. Πλέον θα λάβουν υπόψη τους όλα τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται από την πανδημία.