Λίβερπουλ: Επέστρεψε σπίτι του ο Σον Κοξ! (Vid)

Ο φίλος της Λίβερπουλ, Σον Κοξ, ο οποίος είχε χτυπηθεί τον Απρίλιο του 2018 έξω από το Άνφιλντ από οπαδούς της Ρόμα αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρή εγκεφαλική βλάβη, επέστρεψε σπίτι του.

Λίβερπουλ: Επέστρεψε σπίτι του ο Σον Κοξ! (Vid)

Ο φίλος της Λίβερπουλ, Σον Κοξ, ο οποίος είχε χτυπηθεί τον Απρίλιο του 2018 έξω από το Άνφιλντ από οπαδούς της Ρόμα αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρή εγκεφαλική βλάβη, επέστρεψε σπίτι του!

Μάλιστα αναρτήθηκε και σχετική φωτογραφία, με τον φίλο της Λίβερπουλ ανάμεσα στη γυναίκα του και τα παιδιά του.

«Αυτή είναι μια μέρα που εμείς ως οικογένεια ελπίζαμε εδώ και πολύ καιρό. Ενώ ο Σον έχει ακόμα έναν μακρύ δρόμο για να ταξιδέψει, έχοντάς τον σπίτι μαζί μας είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό βήμα καθώς είμαστε και πάλι η οικογένεια ενωμένη.

Δεν ξέρω πως να ευχαριστήσω όλους εκείνους που βοήθησαν τον Σον αυτά τα δυο χρόνια.

Χωρίς αμφιβολία, αυτή η υποστήριξη μας έφερε εδώ όλους μαζί σήμερα. Δεν ξέρω τι θα κάναμε χωρίς τη βοήθεια τους.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το απίστευτο προσωπικό του «Marymount Care Centre» για τη φροντίδα και την υποστήριξη που προσέφεραν στον Σον όλους του προηγούμενους μήνες» ανέφερε μεταξύ άλλων η γυναίκα του Σον Κοξ, Μαρτίνα.

Ο Κοξ έχοντας υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις, έμεινε για περίπου ενάμιση μήνα σε ειδικό νευρολογικό κέντρο στο Λίβερπουλ.

Αργότερα μεταφέρθηκε αεροπορικώς σε νοσοκομείο στο Δουβλίνο, όπου διέμενε με την οικογένειά του ενώ εδώ και λίγες ώρες βρίσκεται στο σπίτι του.

Θυμίζουμε πως πριν από περίπου έναν χρόνο, ο Σον Κοξ έκανε την πρώτη του επανεμφάνιση, στο φιλικό των θρύλων της Λίβερπουλ με τους θρύλους της Ιρλανδίας, που έγινε προς τιμήν του στο Δουβλίνο, με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για τη θεραπεία του.

Ο Ιρλανδός είχε βρεθεί στο «AVIVA Stadium» καθισμένος στο αναπηρικό καροτσάκι και μόλις η κάμερα εστίασε πάνω του, όλος ο κόσμος τον χειροκρότησε σε μια συγκλονιστική στιγμή.

Δείτε το βίντεο