Θετικός στον κορονοϊό ο πρόεδρος της Λουντογκόρετς!

Ο πρόεδρος της Λουντογκόρετς Κίριλ Ντομουτσίεφ ανακοίνωσε μέσω facebook, όπως είχε κάνει και ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης πως προσβλήθηκε από κορονοϊό

Θετικός στον κορονοϊό ο πρόεδρος της Λουντογκόρετς!

Ο πρόεδρος της Λουντογκόρετς Κίριλ Ντομουτσίεφ ανακοίνωσε μέσω facebook, όπως είχε κάνει και ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης πως προσβλήθηκε από κορονοϊό.

Προσβλήθηκε από κορονοϊό ο Μαρινάκης: «Ο γνωστός ιός με επισκέφθηκε, νιώθω καλά»

Μέσω facebook, ο πρόεδρος της Λουντογκόρετς (Βουλγαρία) έκανε γνωστό πως προσβλήθηκε από τον ιό. Μάλιστα οι Βούλγαροι, θυμήθηκαν τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο οποίος είχε κάνει κάτι ανάλογο πριν από λίγες μέρες.

«Αγαπητοί φίλοι, μετά από μια αρχική αρνητική δοκιμασία για το covid-19 αλλά μια αίσθηση μεταγενέστερης δυσφορίας, έκανα μια δοκιμή παρακολούθησης που αποδείχθηκε θετική. Σύμφωνα με όλες τις απαραίτητες ενέργειες που πρέπει να γίνουν είμαι σε καραντίνα, είμαι απομονωμένος και αντιμετωπίζω αυτήν την κατάσταση. Έχω κοντά μου τους καλύτερους γιατρούς που φροντίζουν για μένα! Πιστεύω ότι σύντομα θα είμαι υγιής και θα είμαι μαζί σας και πάλι! Προσέξτε, ακολουθήστε όλους τους κανόνες, αλλά μην φοβάστε! Θα καταπολεμήσουμε τον ιό στο τέλος».