ΕΠΟ:«Λουκέτο» στην Πειθαρχική Επιτροπή και το Διαιτητικό Δικαστήριο

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως λόγω του κορονοϊού αναστέλλεται η λειτουργία του μονομελούς διαιτητικού δικαστηρίου και της πρωτοβάθμιας επιτροπής.

ΕΠΟ:«Λουκέτο» στην Πειθαρχική Επιτροπή και το Διαιτητικό Δικαστήριο

Τα πάντα έχουν παραλύσει λόγω του κορονοϊού. Δεν υπάρχει κάποιος τομέας που να έχει μείνει ανεπηρέαστος από την πανδημία που έχει πλήξει όλη την Ευρώπη. Έτσι και το ποδόσφαιρο δεν μπορούσε να μείνει εκτός απ' αυτή την ιστορία.

Η ΕΠΟ προχώρησε σε αναστολή των λειτουργιών του μονομελούς διαιτητικού δικαστηρίου ποδοσφαίρου και της πρωτοβάθμιας επιτροπής της. Μη ξεχνάμε πως η κυβέρνηση έχει αναστείλει τη λειτουργία όλων των δικαστηρίων της χώρας. Έτσι και η ΕΠΟ δεν θα μπορούσε να πράξει κάτι διαφορετικό.

Άπαντες από την πλευρά τους πρέπει να λαμβάνουν προληπτικά μέτρα προκειμένου να βοηθήσουν στον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού. Έτσι και η ΕΠΟ κινούμενη προς αυτή την κατεύθυνση ανέστειλε τη λειτουργία του διαιτητικού δικαστηρίου και της πρωτοβάθμιας πειθαρχικής επιτροπής.

«Ανακοινώνεται ότι, σε συμμόρφωση με τα μέτρα της Πολιτείας και την αναστολή λειτουργίας των δικαστηρίων, οι προγραμματισμένες για την 17η Μαρτίου 2020 συνεδριάσεις του Μονομελούς Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο. στις 17/03 και της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ στις 19/03, ματαιώνονται.- Οι προς εκδίκαση εγγεγραμμένες στα σχετικά πινάκια υποθέσεις θα προσδιορισθούν σε νέα δικάσιμο, με το πέρας των μέτρων προστασίας για τον covid-19», αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση της ομοσπονδίας.