Τηλεδιάσκεψη για την υπόθεση της Ξάνθης

Προς την εκδίκαση κανονικά της υπόθεσης με το μετοχολόγιο της Ξάνθης οδεύει η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ.

Τηλεδιάσκεψη για την υπόθεση της Ξάνθης

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε την Κυριακή ότι όλες οι υπηρεσίες της θα λειτουργούν με το απαραίτητο προσωπικό ασφαλείας και το υπόλοιπο δυναμικό της θα συνεχίσει με τη μέθοδο της τηλεργασίας, κάτι που πρόκειται να συμβεί και με την επιτροπή εφέσεων, η οποία είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη (17/3) να εξετάσει τις εφέσεις που έχουν γίνει σχετικά με την ποινή που έχει επιβληθεί πρωτοδίκως στην ΠΑΕ Ξάνθη για το θέμα με το μετοχολόγιό της.

Σύμφωνα με όσα έχουν προγραμματιστεί αυτή τη στιγμή, η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί κανονικά με τη μέθοδο της τηλεδιάσκεψης, με τους δικαστές στα γραφεία τους και τους δικηγόρους των εμπλεκόμενων ΠΑΕ στα δικά τους.

Η επιτροπή εφέσεων είχε εξετάσει την περασμένη Πέμπτη (12/3) το θέμα της πολυϊδιοκτησίας σχετικά με τις ποινές που είχε επιβάλλει το πειθαρχικό όργανο της Λίγκας σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη με τη φυσική παρουσία στην αίθουσα δικαστών και δικηγόρων με συνεδρίαση που είχε διαρκέσει πάνω από έξι ώρες, αλλά τώρα η συνεδρίαση θα γίνει όπως όλα δείχνουν με διαφορετικό τρόπο για λόγους προστασίας από τον κορονοϊό. Δεν υπάρχει, πάντως, έως τώρα κάποια απόφαση αναβολής και η δικαστική εξέλιξη των υποθέσεων προχωράει κανονικά.