ΠΑΟΚ: Ατομικό οι Βαρέλα και Βιεϊρίνια ενόψει Ολυμπιακού

Ατομικό πρόγραμμα προπόνησης -ενόψει Ολυμπιακού- ακολούθησαν οι Βαρέλα και Βιεϊρίνια, ενώ κανονικά γυμνάστηκαν οι Πέλκας και Ελ Καντουρί.

ΠΑΟΚ: Ατομικό οι Βαρέλα και Βιεϊρίνια ενόψει Ολυμπιακού

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Η κατάσταση σε όλο τον πλανήτη έχει προκαλέσει ανησυχία και προβληματισμό, τα εθνικά πρωταθλήματα αναβάλλονται το ένα μετά το άλλο και κανείς δεν ξέρει τι θα φέρει η επόμενη μέρα. Προς το παρόν πάντως το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου ξέρει ότι την Κυριακή (15.03) έχει ντέρμπι και δουλεύει πάνω σε αυτό.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (12.03) ξεκίνησε με ασκήσεις συναρμογής και rondo και το υπόλοιπό του ήταν αφιερωμένο στο τακτικό κομμάτι, κυρίως στον τομέα της επίθεσης. Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι συνεργάτες του έδειξαν τα θέλω τους στους παίκτες ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα των Play Offs της Super League μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια.

Οι Δημήτρης Πέλκας και Ομάρ Ελ Καντουρί προπονήθηκαν κανονικά, ενώ μέρος της προπόνησης έβγαλε και ο Φερνάντο Βαρέλα , που συνέχισε με ατομικό. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια δούλεψε μόνος του, ενώ στη Νέα Μεσημβρία βρέθηκε κανονικά και ο Μίροσλαβ Στοχ .

Την Παρασκευή (13.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Μεσημβρίας".