AEK: Κηδεύτηκε ο Μιχάλης Τροχανάς - Ποιοι τον αποχαιρέτησαν (pics)

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (9/3) στη Ραφήνα η κηδεία του παλιού προέδρου της ΑΕΚ, Μιχάλη Τροχανά. Με τη σημαία της ΑΕΚ στην τελευταία του κατοικία ο εκλιπών, όπως είχε ζητήσει ο ίδιος.

AEK: Κηδεύτηκε ο Μιχάλης Τροχανάς - Ποιοι τον αποχαιρέτησαν (pics)

Συγγενείς, φίλοι και παλιοί συνεργάτες συνόδευσαν τον Μιχάλη Τροχανά στην τελευταία του κατοικία το απόγευμα της Δευτέρας (9/3) στη Ραφήνα.

Ο παλιός πρόεδρος της ΑΕΚ, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 84 ετών ταλαιπωρημένος από αρκετά προβλήματα υγείας, κηδεύτηκε με φέρετρο τυλιγμένο με τη σημαία της αγαπημένης του ομάδας, όπως είχε ζητήσει ο ίδιος.

Το τελευταίο τους «αντίο» στον εκλιπόντα είπε φυσικά σύσσωμη η οικογένεια της ΠΑΕ ΑΕΚ, την οποία εκπροσώπησαν οι Ευάγγελος Ασλανίδης, Ανδρέας Δημάτος και Ανθή Παπακώστα, ενώ από πλευράς παλαιμάχων παραβρέθηκαν οι Στέλιος Σεραφείδης και Νίκος Πανταζής.

«Παρών» στη νεκρώσιμη ακολουθία ήταν και ο επί σειρά ετών παλιός συντάκτης του ΦΩΤΟΣ, Φαίδων Κωνσταντουδάκης, ενώ στον επικήδειο ο γιος του εκλιπόντος Νικόλας Τροχανάς ευχαρίστησε και τον Νίκο Στράτο, που είχε σταθεί δίπλα στον πατέρα του στα δύσκολα τελευταία του χρόνια.

Δείτε φωτογραφίες από την κηδεία: