Επεισόδια στον Βόλο: Οπαδός του Ολυμπιακού Βόλου πέφτει από την εξέδρα (pics - vid)

Ένας οπαδός του Ολυμπιακού Βόλου έπεσε από την εξέδρα, κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών στο γκολ της ισοφάρισης, στο ντέρμπι της Football League με τη Νίκη Βόλου (1-1).

Επεισόδια στον Βόλο: Οπαδός του Ολυμπιακού Βόλου πέφτει από την εξέδρα (pics - vid)

Ο 40χρονος οπαδός, μετά την πτώση του από την εξέδρα, τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο της κλινικής «Άνασσα» στο νοσοκομείο του Βόλου.

Ο οπαδός δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, αλλά επειδή έπεσε με το κεφάλι, θα παραμείνει νοσηλευόμενος προληπτικά για 48 ώρες, όπως αποφάσισαν οι γιατροί.

Οι στιγμές έντασης συνεχίστηκαν με τους οπαδούς των δύο ομάδων και έγιναν μάχες σώμα με σώμα, αλλά η επέμβαση των Αστυνομικών απέτρεψε τα χειρότερα.

Καρέ καρέ η πτώση του οπαδού:

Λογικό ήταν το αγωνιστικό να περάσει σε δεύτερη μοίρα στη συνέντευξη Τύπου των δύο προπονητών, Λεωνίδα Βόκολου και Στάικου Βεργέτη, οι οποίοι καταδίκασαν τα επεισόδια.

Στάικος Βεργέτης: «Σήμερα είχαμε ένα ντέρμπι, το ντέρμπι της πόλης και πριν αναφερθώ στα αγωνιστικά θα ήθελα να πω το εξής. Υπάρχει σε υπερθετικό βαθμό μια αντιπαλότητα μεταξύ δύο σωματείων. Στην κερκίδα νέα παιδιά με λύσσα να χτυπιούνται. Παιδιά που ζουν στην ίδια πόλη. Παιδιά που ζουν στην ίδια πόλη, σε μια όμορφη πόλη. Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ ο Βόλος. Ο καθένας έχει δικαίωμα να υποστηρίζει την ομάδα που θέλει 100%, αλλά δεν έχει γίνει τίποτε να ηρεμήσει λίγο αυτή η αντιπαλότητα. Ίσα ίσα βλέπω από γενιά σε γενιά όλο και αυξάνεται. Απλά το θέτω σαν προβληματισμό για όλους τους ανθρώπους που ζουν εδώ, οι πατεράδες να μιλήσουν στα παιδιά τους, οι δάσκαλοι στο σχολείο… Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει καλύτερο. Αυτή η εικόνα δεν μου αρέσει καθόλου».

Λεωνίδας Βόκολος: «Είναι πολύ άσχημο και λυπηρό, παιδιά της ίδιας γειτονιάς, παιδιά του σχολείου, νέα παιδιά να σκοτώνονται για μία ομάδα. Να χτυπιούνται για να αλληλοχτυπιούνται. Νομίζω ότι αυτό πρέπει να μας προβληματίσει όλους. Ο καθένας από το μέρος του και από το μερίδιο που μπορεί να επηρεάσει αυτό το πράγμα να σταματήσει. Είναι ωραίο να υπάρχει η ευγενής αντιπαλότητα μεταξύ δύο ομάδων, αλλά όταν ξεφεύγει από τα όρια νομίζω ότι είναι λυπηρό και είναι πάρα πολύ άσχημο».